sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Love me do häämessut 2017





Olin Love me do häämessuilla lauantaina yhden morsiusneitoni kanssa. Pelkäsin etukäteen hirveää jonotusta, mutta pääsyliputtomuuden ja riittävän narikkamiehityksen takia pelko osoittautui turhaksi. Messuilla oli todella paljon nähtävää ja taas uusia palveluntarjoajia joiden kortit ja esitteet lähtivät mukaan ja päätyivät The vaihtoehtojen listalle.

Finn Florist & The Art of Cakes



Ihania kukka-asetelmia ja kimppuja riitti. Isossa kuvassa Floramoren ihania kimppuja, jotka olivat mukana viikon takaisessa Mennään naimisiin häämessujen näytöksessä. Olen nyt jo aika dead-set tähän floristiin, koska kimput ovat niin kauniita ja niin omaperäisiä! 
Yleisesti kimpuissa minua näkyisi viehättävän vihreä + valkosävyisyys. Aitojen kukkien lisäksi messuilla olivat teoksiaan esittelemässä Korukimput.(keski kuva)





Vasemmalla näkyvän Somistevuokraamon esillepanot olivat todella kauniit!  

Oikealla lentosuukko kansainvälisestä häämuotinäytöksestä, josta en harmi kyllä saanut kovin hyviä kuvia, mutta itse näytöksen seuraaminen oli taas mukava kokemus. Kahden miesmallin käsikädessä kävely sai suosionosoituksia yleisöltä. :)



Messujen yläkerrassa oli suppea osasto polttarijutuille, sekä hääkattausten yleisöäänestys-kilpailu. Äänestin omaa suosikkiani, josta valitettavan epäonnistunut kuva tuossa ensimmäisenä. Kaksi muutakin kattausta olivat mielestäni kauniita, herkkiä ja kekseliäitä. 

2 kommenttia:

  1. Ihania kimppuja! Oli varmasti kiva päivä, mäkin kävin häämessuilla samassa paikassa kaverin kanssa pari vuotta sitten :) Pääsee kyllä ihanasti fiilikseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä ihan kivat messut ja paljon hienoa nähtävää ja fiilisteltävää. :)

      Poista

Hyvästit hääblogille

En ole vielä kirjoittanut varsinaista hääblogin ”päätöskirjoitusta” joten tässä tulee sellainen. Tämän merkinnän jälkeen blogi hiljennee ja ...