keskiviikko 6. kesäkuuta 2018

9 päivää häihin!! Ja ei-polttarit

Tässä vaiheessa kun häihin on vain yhdeksän päivää jäljellä, sitä ihmettelee, mihin se vuosi on mennyt, ja miten paljon vieläkin jäi viimeisille viikoilla tehtävää, vaikka ei pitänyt… näinpä ollen tämä ja ainakin osittain seuraava viikko tulevat olemaan yhtä juoksua paikasta toiseen. Paljon asioita on jo saatu tehtyä ja paljon on viimeistelemättä, lähinnä koristeiden ja painotuotteiden saralla. 
Eilen meillä oli palaveri juhlapaikalla, jossa lukkoon löimme menun ja valitsimme kuohuviinin(se tärkein!). Tänään oli aika tehokas päivä: aamu kahdeksalta minulle tehtiin koemeikki, vahvistimme pöytäkukkien tilauksen (pitkällisen harkinnan jälkeen), kävin palaverissa juhlasuunnittelu Loisteen Helin kanssa, sekä iltapäivällä tapasimme J:n kanssa papin.(näistä kerron lisää tulevissa merkinnöissä!) Huomenna taas tapaan valokuvaajan, ja yritän löytää vaatteita häämatkalle sekä hääkorut, joiksi on tosin olemassa jo yksi vaihtoehto: anopin korut, jotka pyrin laittamaan, jos mitenkään sopivat hääpuvun kanssa.

Varmaan joku ihmettelee, miksi minulle tehdään koemeikkiä näin myöhään lähellä häitä. Varasin meikin hyvissä ajoin jo talvella, eikä mieleeni tullut ollenkaan sellainen mahdollisuus, etten muka olisi ammattilaisten kädenjälkeen tyytyväinen. Näin kuitenkin kävi. Peruin ensimmäisen meikin, ja menin toiseen, mikä oli hyvä, mutta makuuni ehkä turhan vahva, ja tekijä ei tulisi kotiin meikkaamaan. Tänään sitten koemeikin teki Anna(ig: lipsasredasroses), joka tulee meikkaamaan kotiin. Haluaisin meikkiin ehkä vielä muutamia muutoksia, mutta olen epävarma, mitä, joten testailen itse kotona.

Hääkampaukseni tekee bestmanin vaimo L, joka loihti minulle toinen toistaan ihanampia kiharoita viime sunnuntaina, kun vietimme sulhasen ei-polttareita.

Sulhasen ”ei polttareita” juhlittiin siis viime viikolla. Myöskään sulhasen bestmanilla ei viime kesänä ollut polttareita, joten vertaisseurassa oltiin. :D Saavuimme Järvenpäähän, ja meille paljastui vahingossa, että olimme menossa pakohuonepeliin Exitcenteriin! Olimme tosin molemmat jo arvailleet, että sellaiseen varmasti mennään, koska olemme aiemminkin samalla kokoonpanolla pakohuoneessa vierailleet. Tällä kertaa emme kyenneet selvittämään pakohuoneen lukkoja aikarajoituksen puitteissa. Vaikka epäonnistuimme, saimme kuitenkin pelata pelin loppuun, mitä arvostimme. Usein peli yksinkertaisesti keskeytetään kokonaan, ja sitten vain kerrotaan miten peli olisi loppunut, mutta on ihan eri kokemus päästä suorittamaan tehtävät itse.

Parasta tässä nimeltään High stakes-nimisessä pelissä olivat mielestäni 20-luvun kieltolain teema, sekä pelimestari Mikko Hiltusen toimiminen myös näyttelijän roolissa. Peli oli sopivan jännittävä, kuten pakopelien kuuluukin olla, joten voin ehdottomasti suositella kokemusta muillekin pakopelien ystäville.
Pelin jälkeen kävimme syömässä "isäntiemme" tarjoaman aterian Zapatassa, sekä jäätelöllä, jonka jälkeen suuntasimme takaisin bestmanin kotiin. Samaan aikaan kun miehet suorittivat hyvin jännittävää toimintaa eli pelasivat Magic The Gathering: Arena - selainpeliä, me taas testailimme kampauksia. Olen ikionnellinen, että L suostui tekemään hääkampaukseni. <3 Ainoana ongelmana on, että kaikki erilaiset versiot kampauksesta olivat niin hyviä, etten pysty päättämään, minkä valitsisin. Todennäköisesti en edes valitse, vaan hiuksia muokataan päivän mittaan ainakin kahdeksi erilaiseksi kampaukseksi.

Sulhanen oli hyvin tyytyväinen polttareihinsa, ja niin olin minäkin: kaiken kaikkiaan onnistunut päivä siis! :) Eivätkä polttarit tähän suinkaan lopu, koska tulevana lauantaina juhlitaan rakkaan ystäväni ja kaasoni, Heinäkuussa häitään viettävän Ninan polttareita rennoissa mökkitunnelmissa. Kaiken kiireen ja stressin keskellä nämä polttarit ovat itsellenikin tarpeellinen rentoutumisbreikki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyvästit hääblogille

En ole vielä kirjoittanut varsinaista hääblogin ”päätöskirjoitusta” joten tässä tulee sellainen. Tämän merkinnän jälkeen blogi hiljennee ja ...