sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

Juhlapaikka löydetty!

Olen käynyt äitini ja kaason kanssa katsomassa yhteensä 13 juhlatilaa paikan päällä. Vasta kolmastoista, onnen numero ilmeisesti, osui oikeaan, ja tällä viimeisellä reissulla paikan löytänyt sulhanenkin oli mukana. Kun tulimme juhlapaikkaan ja näin tilan sisältä, ajattelin aika lailla välittömästi "tämä on tässä!" Olin epäillyt ja rukoillutkin että tämä paikka olisi vihdoin se oikea, ja olihan se. Sulhanen löysi paikan nettihaulla, mutta ei juhlasivustojen vaan foorumin keskustelun kautta. Olisi pitänyt ehkä työllistää sulhanen tähän hommaan jo aiemmin, niin oltaisiin säästytty paljolta vaivalta! Toisaalta, kuten mieskin sanoi, on ollut hyvä että tätä ennen näin muita tiloja, joihin verrata, ja kuulin monia eri tarjouksia. Niin monta tilaa nähneenä ei jäänyt kaivertamaan, että pitäisikö vielä katsella muita paikkoja. Toisaalta nyt löytynyt paikka on niin täydellinen, kaikinpuolin sitä mitä etsin, että ehkä varmuus olisi tullut välittömästi ilman kokemusta muista paikoista.

Juhlapaikasta on vaikeaa keksimälläkään keksiä mitään miinuspuolia... se on kuin suoraan unelmistani kattoparruineen, meren äärellä upeissa maisemissa. Ainut vähemmän hyvä asia on se, että ravintolan ollessa kyseessä omia juomia ei tietenkään saa paikkaan tuoda. Toisaalta taas tämä säästää meidät Tallinnan juomien haku-reissulta, ja paineilta tarjota hirvittävä määrä juotavaa juhlakansalle. (jonkin verran iltajuomia haluan silti tarjota, lisäksi tietenkin alkumalja ja viinit ruuan kanssa.) Paikalla on oma baari, josta voi halutessaan ostaa lisää juomia.  

Juhlapaikan, tämän vaikeasti löydettävän helmen, nimi: Stansvik.
Ravintola on Laajasalossa sijaitseva perheyritys joka satsaa luomuun ja jolla on oma leipomo. Yhteyshenkilönä ja tilojen näyttäjänä meille toimi ystävällinen Nina.
Googlen kuvahaun kautta löytyy hieman enemmän ja ehkä parempia kuvia tilasta ja miljööstä kuin ravintolan viralliselta sivulta. 
Paikan varauksen vahvistamisen myötä meillä varmistui myös päivämäärä: häitä juhlitaan 16.6.2018!

Kännykkä-kuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyvästit hääblogille

En ole vielä kirjoittanut varsinaista hääblogin ”päätöskirjoitusta” joten tässä tulee sellainen. Tämän merkinnän jälkeen blogi hiljennee ja ...