perjantai 26. toukokuuta 2017

Varauksia ja pohdintaa

Arjen kiireiden takia kirjoittaminen on jäänyt vähäisemmäksi mutta nyt onkin edistystä tapahtunut hääasioissa senkin edestä: kirkko, bändi sekä kampaus ja meikki on nyt varattu! Blogin nimikin vaihtui vähän lyhyemmäksi ja mieluisammaksi.

Varasin hyvän aikaa sitten vihkimiseen Laajasalon kirkon. Ulkoapäin hieman kalsea moderni kirkko on sisältä upea, ainakin itse Sali on aivan minun tyyliseni, ja mikä parasta kirkko on äärimmäisen lähellä juhlapaikkaa. Nyt olen kuitenkin ruvennut empimään, olisiko Puotilan kappeli sittenkin parempi vaihtoehto. Kirkko on monen mielestä kaunis, mutta itse en ihan saanut ”fiilistä” siellä vieraillessa vaan tila tuntui pieneltä ja synkältä… mietin, että pitäisiköhän silti käydä katsomassa uudestaan, mikäli kirkko enää on tuona päivänä ja kellonaikana(kahdelta) vapaana.

Mietin kauan tuleeko juhliin dj vai bändi. Sulhanen ratkaisi sitten asian olemalla sitä mieltä, ettei dj:tä ainakaan tule, koska se ei ”tuo mitään lisäarvoa.”(olen vähän eri mieltä…loistava dj jos kuka tekee tunnelman) Livemusiikki nyt siis voitti, ja meidän juhliimme tulee esiintymään loistava Millie Jean.
Bändin laulajan Annin ääni on todella kaunis, ja se olikin hyvän settilistan ohella yksi tärkeimmistä perusteista joilla bändin valitsin. Myös yhteydenpito bändin keikkojen varauksesta vastaavan Mikon kanssa sujui todella nopeasti ja hyvin. Myös hinta keikalle oli kohdallaan. Vielä olen hieman epävarma siitä, tuleeko bändi esiintymään meille triona vai otetaanko mukaan myös rumpali… alustavasti sovittiin triosta mutta tämän voi onneksi myöhemmin vielä vaihtaa koko bändiin jos siltä tuntuu. Toisaalta rumpu on aika oleellinen osa sointia mielestäni, mutta toisaalta meidän juhlatilaamme se saattaa olla liian kovääninen ja paljon tilaa vievä. No, onneksi vielä on aikaa pohtia.

Kampauksen ja meikin varasin GMC-Studiolta, ja tämä ratkaisu on onneksi sellainen, josta olen 100% varma ja luottavainen. Netissä, muistaakseni toisessa blogissa, oli juuri tätä yritystä suositeltu, ja kuvat meikeistä sekä kampauksista nettisivuilla ja facebookissa vakuuttivat lopullisesti. Isona plussana on myös se, että GMC:n ammattilaiset tulevat tekemään meikit ja kampaukset minne vain: itse ei siis tarvitse reissata esimerkiksi keskustaan hääpäivänä. Meikkiin pitäisi tulla minun lisäkseni ainakin yksi henkilö, joko kaaso ja/tai äitini.
Haluamastani kampauksesta minulla ei ole vielä selkeää ideaa, mutta kuin että hiusten tulisi olla joko kokonaan tai osittain auki, mutta meikistä olen aika varma: tahdon kullanväristä(tietenkin!) luomiväriä, rajaukset, mahdollisesti irtoripsiä ja väreihin sopivan huulimeikin. Melko vahva meikki siis, koska mielestäni piirteeni ikään kuin vaativatkin sen. Tässä inspiraatio kuvia siitä, millaista lookkia haluaisin tavoitella:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyvästit hääblogille

En ole vielä kirjoittanut varsinaista hääblogin ”päätöskirjoitusta” joten tässä tulee sellainen. Tämän merkinnän jälkeen blogi hiljennee ja ...