tiistai 22. toukokuuta 2018

Takana loistavat polttarit!

Oioi, mistähän aloittaisi... viime lauantaina vietettiin polttareitani, jotka olivat aivan täydelliset, täysin yllätykselliset ja maailman hauskimmat! Kaasoni ja polttariporukka olivat ideoineet ja järjestäneet minulle ihanan päivän joka sisälsi paljon tekemistä, hemmottelua, hyvää ruokaa ja biletystä. Viime merkinnässä kirjoittamani veikkaukset, joista olin hölmönä ihan varma, menivät tietenkin pieleen- minulle järjestetty ohjelma oli parempaa. :D 

Päivä alkoi jo 9:30. Poistuin kotoa ja ulkona minua odotteli ihana Nina kuohuviinin kera! (sekä myöhemmin toinen kaasoni/siskoni, joka tuli myöhässä. Mutta ei se mitään, koska sitten ehdin kipaista takaisin kotiin ja laittaa Harryn & Meghanin häät nauhoitukseen, melkein unohtui!)


Sain vyötärölleni erittäin tyylikkään meloni-vyölaukun, joka sisälsi muun muassa huulirasvaa, proteiinipatukan, suklaata, minttupastilleja, kolmea viinaa ja vihon, johon oli kirjoitettu "käskyjä"(esim: Group dance, Help me with this task, Take me to the dance floor, Let's play a game, Ready for a drink) joita saisin antaa avustajille. Loppuun oli jätetty myös tyhjiä sivuja joita sain itse täyttää. Rakastin tätä ideaa ja tavoitteeni mukaisesti käytin päivän aikana KAIKKI laput, ja niitä oli paljon.


Nyt päivän ollessa vasta alussa, olin iloinen mutta hirven jännittynyt kun en yhtään tiennyt mitä tuleman pitää!
Lähdettiin yhdessä metrolla Kamppiin. Jossain matkan varralla kohdattiin loput polttariporukasta- joista kaikilla oli ne toivomani kukkaseppeleet! Edelleenkään minulla ei ollut mitään aavistusta, minne oltiin matkalla.... kohta sitten saavuttiinkin ennästään tuttuun paikkaan, eli HIMO-klubille.
Meille oli varattu burleski-tanssitunti!


Olen todella surkea tekemään ohjattua koreografiaa, mutta arvostan burleskia taidemuotona, tykkään niistä tyyleistä ja musiikista. Meidän tunnillakin oli ihan parasta musiikkia, jota välillä innostuin jammailemaan vapaamuotoisesti. Tunnin meille ohjasi Yhdysvalloissakin burleskitaitelijana menestynyt Saana, taitelijanimeltään Molly Moonstone. Jos burleski on juttuna vieras niin wikipediaa lainatakseni: "Tämän päivän burleskissa viihteessä yhdistyy dragshow'ta, performanssia, luovaa stripteasea, komediaa, parodiaa, satiiria ja friikkishow'ta."

Tunti ei onneksi ollut kovin hikistä hommaa, koska en ollut osannut varautua pyyhkeellä vaikka vaihtovaatteet olivatkin mukana. Meille opetettiin burleskin perusliikkeitä, ja lopussa teimme lyhyen koreografian sekä poseerauksia. Kaikki opit eivät menneet ainakaan itselläni ihan putkeen mutta sen takia oli ehkä vielä hauskempaa. :D


Tanssitunnin päätteeksi sain onnentoivotus-kortin Himo-klubin henkilökunnalta.Kiitimme puolestamme meidän upeaa tunnin ohjaajaamme ja muuta henkilökuntaa! <3

Lähdimme jatkamaan matkaa bussilla ja kävellen. Vaikka tuttuja maisemia tulikin, en taaskaan osannut arvata, minne mennään, kunnes olimme ehtineet ihan kaasoni Ninan ja kotiovelle. Heillä meitä odotti Ninan ja hänen puolisonsa Kathrynin valmistama ihana brunssi!! 


Syömisen ohessa polttari-osallistujat kirjoittelivat hienoon kirjaseen, jonka Nina & Kathryn olivat minulle askarrelleet: kirjassa kerrottiin mitä päivän aikana tulisimme tekemään, ja siellä oli valokuvia kavereistani yhdessä heidän kanssaan. Lueskelin myöhemmin muutaman sivun ja aika liikuttunut olo tuli! Tästä jää ihana muisto, jonka haluan laittaa luettavaksi halukkaille myös hääjuhlaan. 


Brunssin ja kuohuvan kera levähdyttyämme lähdimme ydinkeskustaan. Perillä minulle vihdoin paljastui, että pääsen Nina Orellin meikattavaksi. Jäin toivomieni värien mukaan tehtävään bile-meikkiin ja muu polttariporukka poistui siksi aikaa baariin. Meikistä tuli mielestäni todella hieno!
Meikkauksen jälkeen Nina otti vielä minusta aivan upeita kuvia instagramiinsa!! Sain siis kaupan päälle vielä valokuvauksenkin!

Kuva: Nina Orell

Meikin jälkeen kaasot iskivät minulle käteen mysteerisen käärön, josta paljastuivat ohjeet valokuvaustehtäviin. Minulla oli tunti aika suorittaa kaikki tehtävät, jotta voittaisin palkinnon. 
Päätin "hauskuuttaa" porukkaa ja nolata itseäni haalamalla lyhtypylvästä, kun tehtävänä oli päästä kuvaan jonkin kanssa, joka muistutti minua Juhasta. Lisäksi muun muassa tanssittiin Michael Jacksonin Beat It- tahtiin Rautatientorilla. :D Hitaahkon alun jälkeen totesin että tässähän pitää oikeasti kiirehtiä ja kunnolla jotta ehdin tehdä kaikki: adrenaliini potkaisi ja kiirehdin keskusta kaduilla siihen malliin että melkein koko muu porukka ei meinannut mukana pysyä. :D Pahoittelut! Huomasin taas, että olen aika kilpailuhenkinen. Sain viimeisen kohdan suoritettua juuri sekunnilleen, kun aika loppui! Palkkioksi sain liköörikonvehtin ja fazerin suklaalevyn. Viimeisenä suorittamanani tehtävänä oli tilata baarista "maailman romanttisin drinkki" ja kuvata se, jonka päädyimme tekemään bar Rosterissa.


 Drinkkien jälkeen lähdimme levähtämään, tankkaamaan(ruokaa ja alkoholia...) ja vaihtamaan vaatteita Ninalle, josta lähdimme ravintola Factoryyn.  


Hyvän ruuan jälkeen menimme istumaan iltaa Navy Jerryssiin, mutta vaihdoimme sieltä aika nopeasti suosikkiini Steam Helsinkiin, jossa meille tarjottiin yllättäen raikkaat shotit talon puolesta. Steam Helsingin drinkit ja tunnelma olivat omaa luokkaansa, kuten aina.

Klubiin eli toivomaani Herculekseen asti lähdimme vain neljän hengen voimin, mutta se ei menoa haitannut! Huomasin, että meidän lisäksemme paikalla oli toinenkin polttariporukka. En varmaan tästä lähtien enää muissa yökerhoissa kuin Herculeksessa tule käymään, sen verran ylivoimaisesti paras paikka ja aivan ihanat ihmiset! Sain paljon kohteliaisuuksia ja tanssiseuraa. :)


Villin tanssimisen lopetimme vasta aamuyöstä lähellä sulkemisaikaa. 


Kaiken kaikkiaan ihan mahtava päivä jossa ei ollut yhtäkään tylsää hetkeä! Järjestämisestä jälleen kiitos kaasoille, ja kiitos myös kaikille ihanille mukana olleille! 
Melkein kaikki tämän merkinnän kuvista on muiden kuin minun ottamiani, kiitos siis myös kuvista!

12 kommenttia:

 1. Oi että! Päivästä jää varmaan mahtavat muistot koko loppuiäksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Pitää vielä printtailla kuvia, jotta voi sitten joskus vanhana muistella mitä tuli tehtyä. :D

   Poista
 2. Kuulostaa niin hauskalta! Omia polttareita odotellessa... :)

  Ilona / https://stalkkaamunelamaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli sairaan hauskaa! Mukavia tulevia polttareita sinulle :)

   Poista
 3. Ihanaa, että sait juuri oman näköiset ja ikimuistoiset polttarit! :) Tuo meikki näyttää tosi nätiltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Rakastin tuota meikkiä, just täydellinen bile- tai cocktail party meikki!

   Poista
 4. Hihii ihana kuulla, että päiväsi oli ikimuistoinen ja mieluinen! Sää myös suosi teitä, ihanan aurinkoisia nuo kuvatkin. Oispa polttarit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Sää oli ihan täydellinen, ei onneksi ollut liian kuuma kuten pelkäsin, vaan sopiva ja aurinkoinen päivä.

   Poista
 5. Tosi hauskan kuuloinen polttaripäivä! Ihanaa, että ohjelma oli onnistunutta ja sinulle jäi noin hyvät fiilikset päivästä. Tuollainen valokuvaustehtävä olisi kyllä niin hauska ohjelmanumero myös omiin polttareihini:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä superhauskaa! :D
   Vinkkaa kaasoillesi, että valokuvaustehtävä olisi muuten hyvä idea. ;)

   Poista
 6. Ihanat polttarit!!! Tuollaisista unelmoisin itsekin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oon varman että sulle tulee vähintään yhtä ihanat ;)

   Poista

Hyvästit hääblogille

En ole vielä kirjoittanut varsinaista hääblogin ”päätöskirjoitusta” joten tässä tulee sellainen. Tämän merkinnän jälkeen blogi hiljennee ja ...