tiistai 15. toukokuuta 2018

Odotuksissa polttarit ja kuninkaalliset häätPolttarikirje saapui eilen!! Se oli ihana ja johti niin innostuneisiin tunnelmiin, että oli vaikeuksia saada unta viime yönä. :D 
 
Kirjeen perusteella ainakin selfietä otetaan. Ja huomasin, että lauantai on Roihuvuoren Hanami eli kirsikkapuiden kukinnan juhla, johon olin kiinnostunut menemään(en muistanut että se osuu samalla päivälle kuin polttarit). Rupesinkin heti epäilemään, että minut viedään sinne, ja toivonkin sitä hirveästi! Toisaalta Hanami alkaa vasta kahdeltatoista ja polttarini taas aikaisin aamulla, joten ehkä ei sinne ollakaan menossa…(siskoni/kaasoni ainakin kielsi, väitti ettei tiedä "mikä se edes on", bluffia?) mutta toivossa on hyvä elää, tulisi ihania kuvia ja kerrankin tulisi käytyä tuossa tapahtumassa, johon on jo vuosia pitänyt mennä, mutta joka on aina jotenkin vain jäänyt.
Muita veikkauksia lauantaille minulle ei sitten olekaan… paitsi ehkä jos mennään Hanamiin, käydään myös syömässä sushia? Sekin olisi aivan huippua, koska rakastan sushia!

Hanamin lisäksi toinen lauantai 19.5 tapahtuma, jonka tyystin uhohdin, on Meghan Marklen ja Prinssi Harryn häät, jotka tulevat suorana lähetyksenä Avalta. En katso ”normaalia telkkaria” juuri ollenkaan, joten en yhtään tiennyt, että häitä vietetään ensi lauantaina. (enkä, vaikka olen jonkun verran lukenut uutisia kuninkaallisesta parista. Äskettäin katsoin myös dokumentin ”Meghan & Harry: omin sanoin.”) Jos olisin tiennyt, en olisi halunnut polttareita ainakaan tälle päivälle, vaan pyhittänyt sen kotona istumiseen ja häiden seuraamiseen. Mutta ehkä ei ole paljon huonompi vaihtoehto sunnuntain krapula-aamuna katsoa kuninkaallisia häitä, onpahan jotain piristystä sille mahdollisesti synkälle päivälle. :D

Kuva: Eonline.com

En ole aiemmin ollut niin hirvittävän kiinnostunut kuninkaallisista häistä, vaikka jonkin verran olen niitä katsonut ja varsinkin viralliset kuvat. Meghan & Harry ovat kuitenkin ihana pari muutenkin, eivät pelkästään häiden kuninkaallisuuden takia, vaikka sekin tietysti kiinnostaa. Meghanissa on mielestäni paljon samaa kuin ihailemassani Dianassa: molemmat ovat kauniita, tiedostavia ja hyviä ihmisiä. Myös Harrylla ja Meghanilla tuntuu olevan paljon yhteistä, ja molemmat tekevät hyväntekeväisyyttä erityisesti Afrikassa.

En malta odottaa, millainen Meghanin hääpuku tulee olemaan! Toivottavasti ainakin mielenkiintoisempi, kuin Katella. Meghan on niitä harvoja ihmisiä joille satiini materiaalina sopisi, joten toivon ehkä sellaista mekkoa… mutta odota, että jotain perus-pitsiä kuitenkin tullaan näkemään. 

Aikovatko muut täällä katsoa kuninkaalliset häät? :)

6 kommenttia:

 1. Katen mekko oli ihana! Minä tykästyin Williamin ja Katen häätunnelmaan niin, että vaihdoin häiden jälkeen tietokoneen taustakuvaksenikin parin hääkuvan :DD Minullakin menee nyt nämä nuoremman kruunuparin häät ohi, koska lähden lauantaina kouluporukan kanssa Kroatiaan.

  Hyviä polttareita! :) Hauskaa nähdä, mitä pääsi menoksi on keksitty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan se kaunis ja sopi todella hyvin Katella, mutta myös aika konservatiivinen tyyliltään, ja nyt haluaisin kovasti nähdä jotain ihan erilaista Meghanilla.. toivottavasti!
   Aiotko nauhoittaa/pyytä ketään nauhoittamaan häät? Itse pääsen vasta su ne katsomaan.

   Kiitos! :) Jännittää kyllä vähän, mitä on keksitty :D

   Poista
 2. Vaikka olen kiinnostunut suunnilleen kaikista häistä, en ole tähän mennessä katsonut yksiäkään kuninkaallisia häitä. Pitäsiköhän? Ihan sivistyksen vuoksi. :D Jääkiekko on kyllä se, joka vetää pidemmän korren. Eli jos täytyy valita kahden kanavan välillä, on valintani kiistatta Suomen Leijonat.

  Toivottavasti sulla on ihan supermahtava polttaripäivä! Pitäkää hauskaa ja ottakaa paljon niitä kuvia. ;) Toivottavasti kirjoitat päivästä pian blogiinkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkään en ole aiemmin katsonut kunnolla ja loppuun asti yksiäkään kuninkaallisia häitä... tämä on siis itsellenikin ensi yritys siinä mielessä. :) Voithan nauhoittaa nuo häät kuten mä teen ja katsoa vasta su niin ei tarvitse valita. :)

   Kiitos! Mietin, että jättäisin oman kameran kotiin, mutta ehkä otan senkin varmuuden vuoksi mukaan että kuvia tosiaan tulee otettua. Tulee kyllä hauska päivä! :D

   Poista
 3. Iiik! Mun polttarit oli viime viikonloppuna :D Pitäisi vielä saada niistä jotain kirjoitettuakin, mutta kivaa oli! Toivottavasti sullekin tulee ihana päivä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti oli hauskat! :) Jään innolla odottelemaan polttarikertomusta!

   Kiitos! Oon aika varma että super päivä tulee :))

   Poista

Vuoden 2019 hääblogiäänestys

Hieman myöhässä ilmoitan, että olen päässyt mukaan parhaimman hääblogin äänestykseen!  Äänestyksessä oli ensimmäisenä käynnissä ehd...