lauantai 26. elokuuta 2017

Kutsutnäytteet ja sormustuumia

Tilasin ilmaiset näytteet kymmenestä kutsusta Wedding Paper Divas -nettikaupasta. Muuten näytteiden tilaus onnistui hyvin, mutta yhtä ja samaa kutsua tulikin kolme kappaletta, koska näytteissä ei kuulemma toimiteta eri väreillä kutsuja.(vaikka ostoskoriin nuo silti tipahtivat oikeanlaisina...) Eivät sitten miettineet lähettää kyselyä, miksi tilasitte saman kutsun kolme kertaa... mutta onneksi sentään muut kutsut olivat sitä, mitä tilasinkin.

 Kutsut oli pakattu hyvin ja kauniisti"näytekansioon."


Jos kutsut päätyy tilaamaan, saa kirjekuorien osoiteprinttaukset ilmaiseksi, esimerkiksi tällä tyylillä:

Kaikenkaikkiaan voin suositella kutsunäytteiden(ja itse kutsujenkin) tilausta Wedding Paper Divasilta, jos mieluisia löytyy. Itse kelpuutin näytteistä sulhasen kanssa yhden kutsun jatkoon.
 Odotan samanlaista kutsujen näyte-satsia Minted-verkkokaupalta, tosin siinä missä WPD oli ilmainen, maksoi Mintedillä toimitus 2-euroa.  Tällä hetkellä toimitus on ollut jo pitkään jumittuneena Vantaalle, toivottavasti saapuu pian...

Olen miettinyt paljon millaista sormusta haluan, ja käynyt eri liikeissä katselemassa malleja. Valitettavasti palvelu ei ole ollut monessakaan paikassa ihan kohdillaan, vaan aika suomalaisittain koleaa ja hyvin epätietoista siitä voidaanko tilata ja paljonko maksaa. Parasta asiakaspalvelua olen saanut Annette Tillanderin ja Malmin korupajan liikkeissä, jotka ovatkin kaksi lopullista vaihtoehtoani sormusten ostopaikoiksi. Haluan keltakultaisen sormuksen, jossa on yksi ruskea timantti, kooltaan joko keskiluokkaa(0,30-0,32) tai pieni. Annette Tillander pitää hyvin samanlaisesta värimaailmasta ja oikeantyyppisiä sormuksia onkin nyt kohta valmistumassa näytteille, kun taas Malmin korupaja sai Kohinoorilta aika epämääräisen hinta-arvion: 1500-2000e. Olin päättänyt, että 1500 on aika ehdoton raja, josta en voi joustaa ellen ihan sekoa jostakin sormuksesta. Tuokin summa tuntuu aika paljolta käyttää yhteen sormukseen, mutta yritän pitää mielessä että tuota sormusta kuitenkin käytän kuitenkin joka päivän lopun elämäni. Ja kun kerran sulhaselle ei tule vihkisormusta ollenkaan, ainoastaan kihla, niin ehkä tuohon yhteen sormukseen voi satsata. Kihlanikin oli edullinen, noin sadan euron luokkaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vuoden 2019 hääblogiäänestys

Hieman myöhässä ilmoitan, että olen päässyt mukaan parhaimman hääblogin äänestykseen!  Äänestyksessä oli ensimmäisenä käynnissä ehd...