lauantai 9. syyskuuta 2017

Kutsunäytteitä ja sinettejäEnsimmäinen kutsujen näytetilaus Mintediltä lähetettiin jostain syystä(ilmeisesti osoitteessa olevan virheeni takia) takaisin jenkkeihin joten ajattelin että nyt mokasin eikä uutta tule ilman erillistä tilausta, joka taas maksaa... mutta otin yhteyttä Minted-asiakaspalveluun ja he hoitivat uuden toimituksen kotiovelle asti, olin ihan hämmästynyt ja positiivisesti yllättynyt että tämä onnistui! Kutsunäytteet maksoivat yhteensä 2e, mutta se ei ollut paha hinta hyvästä palvelusta ja todella laadukkaasta jäljestä: nämä kutsut olivat  nimittäin aika reippaasti Wedding Paper Divasin laatua paremmat ja myös designit kivemmat. Kuten WPD:n, myös näiden kutsujen ohessa tulivat RSVP eli vastauslappuset, jotka olivat kauniita, mutta joiden tilaamisen jätän varmaankin välistä kustannussyistä.Varmaa on nyt ainakin se, että tilaan kutsut Mintediltä, mutta en tiedä vielä päädynkö valmiiseen malliin, otanko suunnittelun Mintedin suunnittelijalta vai saanko ilmaiseksi suunnitellut kutsut eräältä henkilöltä joka minulle niitä tarjosi Facebookissa: hän tarvitsi kutsut portfolioonsa, ja näin ollen tarjoutui tämä tilaisuus. (Mintedissä voi tilata myös oman designin printin.) Ainutlaatuinen, juuri meille tehty design olisi kyllä ihana ja siihen saisi varmaan paremmin liitettyä info-osuuden. 


Itse kutsun lisäksi olen miettinyt paljon myös postimerkkiä ja kirjekuoren tarraa tai sinettiä. Olen ainakin tässä vaiheessa aika varmasti tilaamassa postimerkin omalla kuvalla Postin palvelusta, koska haluaisin meidän kuvamme merkkiin. 


Sen lisäksi tahdon ehdottomasti vahasinetin kirjekuoreen. Mitään järkeähän tuossa ei ole: tulee kalliiksi ja on hidasta hommaa. :D (Tosin ainakin Nostalgic impressions kaupassa ovat vaihtoehtona wax seal tarrat, eli ne tarvitsi vain liimata paikoilleen mikä säästää paljon aikaa ja vaivaa… varteenotettava vaihtoehto, vaikka tuntuukin ”huijaamiselta.”) Vanhanaikainen vahasinetti on vaan niin kaunis ja kutsun vielä uniikimmaksi tekevä yksityiskohta, etten voi jättää sitä välistä. Visuaaliset asiat ovat minulle niin elintärkeitä, vaikka jonkun muun mielestä voivatkin tuntua turhalta hifistelyltä. Toisaalta tämä olisi myös yksi niistä ainoista asioista joita itse askarreltaisiin, ehkä senkin takia haluan sen toteuttaa. Mietin tilaanko valmiin sinetin vai yritetäänkö sivujen ohjelmilla suunnitella oma. Todennäköisesti päädytään valmiiseen koska ei minulla ainakaan ole tuollaiselle suunnittelulle silmää. 


Ainakin näitä sinettimalleja harkitsen:

Nostalgic Impressions


Mikä teidän mielestänne olisi tyylikkäin? 

6 kommenttia:

 1. Mun suosikkisinetti on alhaalla vasemmalla, mutta väri on mielestäni kaunein alhaalla oikealla.

  (Tekstin eka kappale näkyy ainakin mulla tosi pienellä tekstillä. Ajattelin, että saattaisit haluta tietää :) )

  - K

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo värit tosiaan on mitä sattuu... en ole vielä varma minkävärinen olisi hyvä, kutsun valitseminen vaikuttaa.

   Juu, minullakin näkyy pienellä, mutta sitä ei valitettavasti pysty korjaamaan, fontti ja kirjaisin ovat oikeasti samankokoisia kuin muu teksti mutta pienempänä näkyy. Bloggerilla tuntuu olevan koko ajan näitä ongelmia. :/

   Poista
 2. Sulla on todella ihania blogipostauksia! Täällä siis ilmoittautuu innokas seuraaja :)

  Tuo mustapohjainen kutsu on upea. Jos sinulla kuitenkin on mahdollisuus saada kutsuihin ilmaiseksi yksilöllinen oma design, tarttuisin ehdottomasti siihen.

  Nuo vahasinetit ovat herkullisen näköisiä ja oikein tyylikäs ratkaisu! Myös täällä suunnalla on kovasti pohdittu omaa postimerkkiä ja kirjekuorensulkija-ratkaisua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Heta, kiva että jäät seurailemaan! :)

   Unohdin kirjoittaa merkintään että mustapohjainen kutsu on "ajateltu valkoisena" mutta näytteitä tilatessa ei saanut eri värivaihtoehtoja, vaan nuo "perus," joten siksi musta kutsu. Se on minustakin hieno mutta meille vähän turhan synkkä, eikä oikein teemaankaan ehkä istu.
   Seurailen ja odottelen mitä ilmaisten kutsujen kanssa tapahtuu, kyllä se tuntuu tällä hetkellä parhaimmalta vaihtoehdolta.

   Minustakin ne ovat ihania! Vielä kun pystyisi päättämään tehdäänkö alusta loppuun oikeasti vai käytetäänkö noita tarroja xD ...ehkä molemmat? Omat postimerkit ja kirjekuoritarrat tai sinetti tuovat ihanan persoonallisen tunnun kutsuihin, ne on vaan niin parhaita! :)

   Poista
 3. Love me do:n syksyn häämessut ja Hääblogimiitti tulevat jälleen! Kutsumme sinut kutsuvieraana mukaan perinteiseen hääblogimiittiin 7.10.2017 Helsingin Kaapelitehtaalle. Laitathan meille postia jos haluat mukaan, niin lähetämme sinulle hääblogimiitti-infon!

  Lämpimin terveisin,
  Fanny
  fanny@lovemedo.fi
  www.lovemedo.fi

  VastaaPoista

Vuoden 2019 hääblogiäänestys

Hieman myöhässä ilmoitan, että olen päässyt mukaan parhaimman hääblogin äänestykseen!  Äänestyksessä oli ensimmäisenä käynnissä ehd...