keskiviikko 27. syyskuuta 2017

Häämekkojen katsausKun alussa etsin häämekkoja, halusin löytää ehdottomasti valko-kultaisen mekon. Nyt tämä visio on kyseisten mekkojen vähyyden takia väistynyt taka-alalle, ja olen kelpuuttanut hakuun myös norsuunluunvalkoiset ja muut lämpimämmänsävyiset mekot. Maggia Sottero ja Lillian West ovat selvästi suunnittelijasuosikkini: heidän mallistoissaan löytyy herkkää boheemia henkeä.  Ennen tätä häämekkojen katselua en ollut tajunnutkaan, että oikeastaan tykkään pitsistä ja pitsimäisistä kuvioista sekä vintage-henkisyydestä enemmän kuin modernista. Koska ihoni on todella kalpea, en voisi ikinä harkitakkaan puhtaanvalkoista häämekkoa, vaan värin pitäisi olla niin lämpimään päin kuin mahdollista.


Maggie Sottero

Lillian West


 Varsinkin Lillian Westillä on vaikka kuinka paljon aivan ihania hääpukuja, mutta minulla ei valitettavasti ole vartaloa useimpiin niistä…ei ehkä sittenkään vaikka onnistuisinkin tavoitteeseeni laihduttamiseen. Vartalotyypilleni paras malli olisi alaosaltaan runsas hame ja tiukka korsettimainen yläosa mielellään olkaimilla, ehkä jopa hihoilla. (…vaikka kivoja hihallisia morsiuspukuja en olekaan vielä harmi kyllä löytynyt. Toisaalta kesällä hihat voisivat olla liian kuumat.) 


Saatan olla myös mainoskuvien uhri, koska Maggie Sotteron uusimpien pukujen kampanjan kuvien malli näyttää juuri siltä, miltä minä unelmissani haluaisin näyttää hääpäivänäni(ja no, muutenkin) jos se olisi mahdollista. Harmi että juuri muuta samaa meissä ei ole kuin hiusten väritys ja pisamat. :D Tällaiseen lookkiin joka tapauksessa haluaisin pyrkiä. Hiukset tulevat siis olemaan joko täysin, tai suurimmaksi osin, auki ja laineilla. Päähän haluaisin joko seppeleen aidoista kukista, tai kullan/kuparin värisen hiuskorun tai tiaran. 


Maggie Sottero Lookbook

Myös Enzoanilla on useita kauniita mekkoja, tässä kuvassa suosikkini heiltä vasemmalta ja oikealla Sottero and Migley:

Enzoani & Maggie Sottero and MigleyEn ole vielä edes uskaltanut katsella yllämainittujen suunnittelijoiden hääpukujen hintoja…olen aika vahvasti päättänyt etten menisi yli 2000e, toivottavasti täydellinen mekko ei sitten osoittaudukin juuri siksi kalleimmaksi. Mikäli liikkeissä sovittaessa mikään monista vaihtoehdoista ei näytä erityisen hyvältä, saatan päätyä tilaamaan halpamekon esimerkiksi JJ’sHouselta. Epäilen vahvasti, että noin edullisilla hinnoilla voisi mitään laadukasta mekkoa saada, mutta harkitsen silti koska JJ:lä on valikoimissa mekkoja tuollaisessa samppanjan sävyssä, josta pidän, ja jonka värisiä ei tunnu monelta tekijältä löytyvän.(Yksi löydetty malli oikealla on Ange Etoilesin Leticia.)


Siinä missä minä olen käyttänyt ja käytän edelleen paljon aikaa mekkoasioiden pohtimiseen, ei sulhanen kuulemma näe syytä pohtia, millaista pukua hän tulee häissä kantamaan. Äsken vitsaili, että laitamme molemmat morsiusmekot päälle, mutta en oikein pidä sitä hyvänä ideana. Mies on siinä hyvässä uskossa, että hän vain menee liikkeeseen ja osoittaa ”otan tuon” – ja sopiva löytyy. Itse taas en näe asiaa ollenkaan noin yksinkertaisena, ja olen uhkaillutkin etten kelpuuta mitä tahansa. Minua kiinnostaisi luonnonvalkoinen tai jokin vastaava puku sulhaselle, mutta itse hän taas toivoisi mustaa. Saattaa kyllä olla, että perusmusta sopisikin hänelle kaikista parhaiten. Toivottavasti pukuliikkeissä selviää. Onko teillä lukijoilla suosituksia, mistä kannattaisi etsiä miehen pukua?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vuoden 2019 hääblogiäänestys

Hieman myöhässä ilmoitan, että olen päässyt mukaan parhaimman hääblogin äänestykseen!  Äänestyksessä oli ensimmäisenä käynnissä ehd...