tiistai 3. lokakuuta 2017

Love Me Do häämessut
Tulevana lauantaina pääsen osallistumaan blogimiittiin Love Me Do häämessuille ja olen aika innoissani! Meidät blogaajat ja muutamat muut onnekkaat kyyditään mesuille keskustasta Lontoon bussilla. Olen ollut vastaavan bussin kyydissä Lontoossakin, mutta siitä on jo aikaa, ja jotenkin jännempää päästä sellaisen kyytiin Suomessa. :D  

Messuilla on luvassa sekä ohjelmaa että näytteilleasettajia paljon enemmän kuin viime talven LMD-messuilla, joilla kävin. Poikkeuksellisesti näin suurilla messuilla ei ole monien muiden häämessujen tavoin ollenkaan pääsymaksua. Näytteilleasettajissa löytyy useampia kiinnostavia palveluntarjoajia ja tekijöitä, joista en ole aiemmin kuulutkaan- muun muassa Tastycake, Tammi Jewellery ja Penttala Floral Design. Korut, floristit ja kakut: siinä on kolme aluetta joihin erityisesti messuilta haen ideoita, koska nuo kaikki ovat vielä ihan auki. Toivottavasti messuilta tarttuu inspiraatiota myös kattaukseen ja koristeluun.
Somistevuokraamolla
on messuilla poistomyynti, toivottavasti ehdin ajoissa heidänkin pisteelleen ja löydän sieltä jotain juhliin!

Erityisen paljon odotan Kansainvälistä häämuotinäytöstä, jossa mukana ovat muun muassa Lillian West uudella Wild is the wind mallistollaan sekä ihanat Maggie Sottero, Enzoani ja Morilee.
Lisäksi haluan ehdottomasti nähdä jousiyhtye StrongBowsin esityksen. Kuuntelin ja katselin materiaalia heidän keikoiltaan Youtubesta ja vaikutuin: jos meillä ei jo olisi bändiä, valitsisin heidät! …Vaikka muiden vieraiden mielestä jousisoitinmusiikki ei ehkä ole biletysmusaa, niin minä olisin ihan fiiliksissä! 

Kannattaa katsoa messujen koko ohjelma täältä.
Itse aion varmaan vanhanaikaisesti kirjoittaa ylös ja aikatauluttaa päivän että ehdin kaikkeen kiinnostavaan mukaan blogimiitin ohjelman aikataulun puitteissa. Messuilla nähdään! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vuoden 2019 hääblogiäänestys

Hieman myöhässä ilmoitan, että olen päässyt mukaan parhaimman hääblogin äänestykseen!  Äänestyksessä oli ensimmäisenä käynnissä ehd...