torstai 26. lokakuuta 2017

Runsas, villi morsiuskimppuKukkakauppa Madonna

Häiden kukissa ja erityisesti morsiuskimpussa toivon luonnollisuutta ja villiyttä, mikä onkin nyt pinnalla hääkimppujen ihanassa maailmassa. Tiukat ja perinteiset ruusuiset kimput ovat vähiten sitä, mitä haluan. Nyt parhaiden tekijöiden kimpuissa näkyvät vihreys, villit kasvit ja luova asettelu. Parhaat kimput ovat enemmänkin taideteoksia kuin vain kimppuja, ja juuri tekijänsä vision näköisiä: kukaan toinen ei pystyisi kopioimaan samaa kimppua juuri samannäköiseksi. Kukkakaupoille pieni ystävälliseksi neuvoksi tarkoitettu vinkki: kannattaa ehkä päivittää galleriaa vähän enemmän nykytrendejä vastaavaksi, niin asiakkaita saattaa ilmaantua lisää.

Tässä kuvia siitä, millaista värimaailmaa hääkimpussa tavoittelisin:


Kuvat: Pinterest

Helmivillakko Floral Design on täydellisesti sitä, mitä hääkukista haluaisin. Harmi vain, että liike sijaitsee Tampereella, ja arveluttaa kuinka hyvin kukat kestäisivät Helsinkiin asti kuljetuksen… jonkinlainen kylmätila pitäisi kai olla? Mietin siis ensisijaisesti kukkien hakua itse jos toimituskulut ovat liian korkeat. Esimerkkejä Helmivillakon upeista kukista:

 
Helmivillakko

Helmivillakon lisäksi harkitsen tilausta myös upean osaavaavilta Penttala Floral Design, Floramore ja Kukkakauppa Madonna. Floramoren sähköposti ei toiminut mutta muille olen lähettänyt tarjouskyselyt kukista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vuoden 2019 hääblogiäänestys

Hieman myöhässä ilmoitan, että olen päässyt mukaan parhaimman hääblogin äänestykseen!  Äänestyksessä oli ensimmäisenä käynnissä ehd...