maanantai 6. marraskuuta 2017

Toinen kerta toden sanoo; hääpukujen sovitustaKävin viime viikolla ihanassa Valkoinen Kreivitär-liikkeessä sovittelemassa mekkoja, ja suosittelen tätä Porvoon helmeä lämpimistä muillekin morsiamille: kauniita mekkoja löytyy paljon ja palvelu on erinomaista.
Ensimmäisen sovitukseni, eli Niinattaren jälkeen oloni oli aika epätoivoinen: tulevatko kaikki hääpuvut näyttämään päälläni hirveiltä? ..Onneksi pelko oli turha, sillä Valkoinen Kreivitär-liikkeessä huomasin, kuinka paljon suunnittelijalla on väliä. Lillian Westin ihanista luomuksista minulle kävivät useimmatkin, ja yhteen ihastuin yli kaiken. Haluan säilyttää edes vähän ”yllätysmomenttia”, joten en laita itsestäni kuvaa mekko päällä, mutta laitan tähän kuvan mallista kyseissä mekossa, kuva jonka olenkin jo aiemmin postannut tänne hääblogiini:…minun päälläni, livenä mekko näytti yllättävän erilaiselta. Väri on paljon lämpimämpi kuin kuvassa ja mekko itsessään juhlavamman näköinen, ehkä melkein liiankin, koska etsin rennompaa ja boheemia tyyliä. Joka tapauksessa mekko on luonnossa todella, todella kaunis. Minunkin ylläni, saati sitten muilla morsiamilla! Tätä mallia siis todellakin suosittelen. :) Jos päädyn mekon tilaamaan, lisään siihen olkaimet, joita liikkeessä mallailtiinkin, ja olen sitä mieltä, että kapea pitsinen olkain sopisi tuohon parhaiten.
Valkoisessa Kreivittäressä löytyi muitakin kauniita luomuksia, suurin osa juuri Lillian Westiltä. Postailin ”häämekkojen sovitusseuraa” whasapp ryhmään kuvia muutamiasta sovittamistani mekoista, ja tajusin jälkeenpäin että oli virhe laittaa kuvia myös niistä kahdesta malleista, joita en edes harkitse, koska nyt osa ystävistäni meni ja tykästyi enemmän tähän mekkoon:

…kännykkä-kuvassa minä mekko ylläni. Kuvakulmassahan tuo näyttää ihan kivalta, mutta livenä ensimmäinen reaktioni oli nauraa. :D Mekko oli liian pieni kuten kaikki muutkin joita sovitin, vaikka tämä meni edes jotenkin kiinni.(ihmettelin kyllä, mitä minua isommat ihmiset edes pystyvät sovittamaan? Kaikkien liikkeiden tulisi hankkia isompia kokoja) Itsevarmuus ei kyllä ihan riitä tämän pitämiseen häissä, ja muutama kaverini sanoikin että mekko ei myöskään ole niin juhlava. Tosin jälkimmäinen ei minua haittaa, koska jotenkin tosi juhlavat mekot eivät niin hyvin minulle sovi, enkä edes niistä kiinnostu: luonnollisempi tyyli on minun juttuni.  Positiivista tässä mekossa oli että sain ihanan kehuvia kommentteja ystäviltäni! En itse ole oman vartaloni suurin fani, ja olen ajatellut että kroppaa korostava merenneitomalli lihottaa ja on ihan väärä valinta minun vartalomallilleni: nyt en enää ole niin varma. Totta kai merenneitomallisessa mekossa näkyvät muodot enemmän kuin ballgown tai a-linjan mekoissa, mutta ei se välttämättä millään tavalla ole negatiivinen asia, ja voi ehkä olla parempikin valinta minun kaltaiselleni muodokkaalle kropalle. Silti en usko, että tämän mallista valitsen, ellei sitten vastaan tule jokin aivan mieletön mekko joka saa epävarmuudetkin väistymään. 

Vaikka ensimmäisenä mainitsemani Lillian Westin hääpuku oli ulkonäöltään ja hinnaltaan niin kohdillaan kuin olla voi, haluan vielä käydä muutamissa liikkeissä katsomassa mekkoja. Ensi viikolla yritän ehtiä ainakin Vienoon, josta olen kuullut paljon hyvää. Sovituksissa helpottanee, että näen nyt myös merenneitomallin täysin mahdollisena vaihtoehtona ja uskallan ainakin kokeilla sitä.

6 kommenttia:

 1. Mielestäni kroppasi näyttää pelkästään positiivisella tavalla muodokkaalta tuossa mekossa! Kiva, että sopivia löytyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oli kyllä todella iloinen yllätys että jotain kivalta näyttäviä mekkoja löytyikin, kun ekan sovituksen jälkeen tosiaan pelkäsin ettei mitään vähänkään kivaa tule vastaan.

   Poista
 2. Upealta näyttää sun kroppa tuossa merenneitomekossa!! Täydellinen vyötärö-lantiosuhde.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja punastus! :) Itse sitä näkee jotenkin vain viat...haluaisin että vyötärö olisi hoikempi ja takamus ei myöskään oikein ole kaunista katsottavaa tässä mekossa. :D Mutta jos jossain muussa mekossa mutta samanlaisessa mallissa näyttäisikin kivemmalta...

   Poista
 3. Näytät ihan mielettömältä tossa merenneidossa, imartelee sun kroppaa tosi hyvin!

  VastaaPoista

Vuoden 2019 hääblogiäänestys

Hieman myöhässä ilmoitan, että olen päässyt mukaan parhaimman hääblogin äänestykseen!  Äänestyksessä oli ensimmäisenä käynnissä ehd...