maanantai 27. marraskuuta 2017

Inspiraatiota ja unisieppareitaPinterest on loistava paikka etsiä häihin inspiraatiota ja ideoita, mutta suosittelen lisäksi tutustumaan hää-aiheisiin instagram-tileihin ja blogeihin. Ulkomaisia suosikkejani näistä ovat Nouba ja Bride and Tonic.
 
Kuva: Nouba


Sekä Nouba- että Bride and Tonic blogeissa ja instagramissa on paljon styled shoot-kuvia sekä kuvia oikeista häistä. Suosittelen erityisesti näiden blogien ja Vintage Garden Weddings- palvelutarjoajan instagrameja, joisa löytyy paljon kauniita kuvia inspiraatioksi varsinkin boheemeihin häihin. Vaikka Suomessakin ollaan päästy kiinni trendeihin, tuntuvat ulkomaiset tekijät silti olevan valovuosia edellä ideoiden runsaudessa ja upeissa kuvissa. Hääbusiness itsessään on tosin siellä paljon isompaa, kuin Suomessa. 

Kuva: Bride and Tonic
 
Bride and Tonic

Yksi idea, jonka sain ulkomaista hääkuvastoa selaamalla, oli unisiepparit juhlapaikan koristeena. Oikeastaan siepparit koristaisivat eniten hääpaikan ympäristöä, ja niiden edessä/kanssa voisi sitten ottaa valokuvia, tähän tyyliin:

Kuva: Pinterest

Olenkin nyt ostanut osan tarvikkeista unisieppareita varten, mutta vielä pitäisi hankkia ne "renkaat" sekä lisää nauhoja. Yritän tilailla niitä mahdollisimman paljon netistä tai kaivella jostain varastoista, koska Suomesta ostettuina ainakin kaikenlaiset koristenauhat ovat yllättävän kalliita.
Itse olen askartelussa aivan käsi, joten tavoitteeni on etten joudu näitä itse väkertämään yhtään :D Korkeintaan voisin auttaa ja toimia "taiteellisena" johtana. Tekijöiksi olen värvännyt ainakin äitini, ja aion kysyä yhdeltä käsitöitä harrastavalta morsiusneidoltani, jos häntäkin tämä projekti innostaisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vuoden 2019 hääblogiäänestys

Hieman myöhässä ilmoitan, että olen päässyt mukaan parhaimman hääblogin äänestykseen!  Äänestyksessä oli ensimmäisenä käynnissä ehd...