lauantai 11. marraskuuta 2017

Glitteristä luonnolliseen kupariin ja kultaan

Kun aloitin tämän blogin, ja aika lailla aina sitä aiemmin, visioni häistä oli tällainen.
Paljon kultaa siis, ja varsinkin sitä glitteriä, se oli the juttu. Nykyisin tuo look tuntuu sopivammalta johonkin uudenvuoden bileisiin - ja sellaiset bileet haluan kyllä järjestääkin!
Ehkä on onni, että maku muuttuu ja kehittyy koko ajan. (..kieltämättä minun mieltymyksiini vaikuttavat se, mitä näkyy eniten, eli trendit.)

Tällä hetkellä toivon häihin väreinä glitterin sijasta kultaa, ruusukultaa, kuparia, valkoisen sävyjä ja ehkä myös ripausta ruskeaa sekä muita ”natural” sävyjä. Myöskin siinä mielessä hyvä, että makuni koristelussa on muuttunut noinkin paljon, sillä aiempi visioni ei olisi millään tavalla sopinut juhlatilaamme Stansvikin ravintolaan. Nytkin hieman mietityttää, sopiiko tämä hillittykään versio, mutta yritys on kova, koska pitäähän sitä nyt olla something gold, tai edes something bronze/copper.


Pinterest

Yritän tehdä useampia moodboardeja häiden väreistä ja ilmeestä, koska se auttaa hahmottamaan paremmin mitä haluan ja miltä se ehkä todellisuudessa näyttäisi. Tässä BeFunky ja Fotor -sivustojen ohjelmilla tehdyt kollaasit:


Kuvalähteet: Pinterest

Jälkimmäinen kollaasi on tehty Fotorilla, joka on mielestäni huomattavasti parempi kuin Funky, koska sivustolla on enemmän valinnanvaraa kollaasimalleissa. Molemmissa miinusta on, että melkeinpä parhaat valmiit mallit ovat maksullisia.

Mietin, että palkkaisin jonkun suunnittelemaan tai toteuttamaan häiden juhlatilan koristelut, koska tunnen ettei oma näkemys ja luovuus tässä kohtaa riitä- toteuttamisajasta puhumattakaan.Toisaalta jos palkkaa jonkun toisen toteuttamaan oman visionsa, onko se visio enää oma? …Ja toisaalta kun kaikki Pinterestissä ja häämessuilla nähty vaikuttaa omaan visioon, onko siitä mikään enää omaa? Ja haittaako, jos ei ole?

Rahanmenonkin takia olisi parempi suunnitella koristelut itse, mutta koristeiden tekemisen jätän ainakin minimiin. Normaalisti olen innokas askartelija, mutta häissä haluaisin sitä välttää, koska toisin kuin luullaan, ei itse tekeminen ole mitään halpaa huvia, enkä itse sillä tavalla saa sen tasoista jälkeä kuin toivoisin. (jolloin ehkä ammattilais-somistajan tai suunnittelijan käyttäminen tuleekin loppupeleissä halvemmaksi ja on muutenkin parempi vaihtoehto?) Olen kyllä tehnyt paljon koristuksia ja somistuksia omiin pieniin juhliini, mutta hääjuhlassa pitäisi riman olla mielestäni astetta korkeammalla, ja stressimäärän puolestaan minimissään.

5 kommenttia:

 1. Moikka!
  Olen macrame koristeiden harrastaja ja olisin kiinnostunut tekemään häihin koristeita. Mietin että olisitko kiinnostunut lainaamaan muutaman koristeen häihisi? Vastineeksi pyytäisin valokuvia koristeistani? Auttaisin niiden somittelussa jne :) vielä en ole hirveesti niitä ehtinyt tekemään mutta niitä harvoja joita olen tehnyt voit seurailla ig tililtäni boholoca. Pinterestistä hakulla "macrame wedding" löytyy ihania ideoita joista haluaisin toteuttaa ainakin hääparin koristeet tuoliin, "viirin" ja muita seinäkoristeita/wedding arch. Otathan yhteyttä jos kiinnostuit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Oi, macramet ovat aivan ihania ja olen yhtenä vaihtoehtona niitä miettinytkin! Laitan postia sinulle :)

   Poista
 2. Hei hääbloggaaja!

  Haluamme kutsua sinut Mennään naimisiin -lehden blogimiittiin tammikuun häämessuille Wanhaan Satamaan. Kutsun toimittamiseksi olethan yhteydessä meihin sähköpostitse theweddingblog@hotmail.com

  Ystävällisin terveisin:
  Sanni
  Cutting The Cake Together
  &
  Jonna
  Filosofin morsian
  http://www.mennaannaimisiin.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tulen mielelläni messuille mukaan!

   Poista
  2. Lähetätkö minulle sähköpostiosoitteesi vielä? :) Kiitos!

   Poista

Vuoden 2019 hääblogiäänestys

Hieman myöhässä ilmoitan, että olen päässyt mukaan parhaimman hääblogin äänestykseen!  Äänestyksessä oli ensimmäisenä käynnissä ehd...