lauantai 14. lokakuuta 2017

Let them eat WEDDING cake!


Juhlapaikkamme on ravintolassa, mutta ravintola ei ilmeisestikään toteuta sellaisia kakkuja häihin kuin haluaisin, joten palveluntarjoajaa on pakko etsiä muualta. Juhlapaikan kakuissa ei siis ole mitään vikaa, mutta itse en vaan tahdo häihini sellaista telineillä erotettua kokonaisuutta, vaan yhden komean kerroskakun. Olen peruskouluttautunut leipuri-kondiittoriksi, joten se hieno, aito kerroskakku on vaan must. (Itse en lähde tekemään, koska liikaa stressiä ja kiirettä. Lisäksi osaamiseni ei ehkä ihan ole muiden huippuammattilaisten tasolla..) Kakuista olen ollut yhteydessä moniin tekijöihin, nyt viimeisimpänä Tasty Cake jolle toivottavasti saan tilauksenkin laitettua. 


Täytteeksi kakkuun haluaisin joko kinuskia & vaniljaa tai mustikkamoussea & vaniljaa. Sulhaselta en ole näitä makuvaihtoehtoja hyväksyttänyt, enkä tiedä uskallanko koska noista en aio vaihtaa! Sulhasella on gluteeniton ruokavalio, joten yksi lisähaaste kakulle on olla gluteeniton. Itse en koskaan oikein ole gluteenittomista leivonnaisista välittänyt, ja kyllähän se vähän kaihertaa että hääkakku on gluteeniton, mutta toisaalta enemmän harmittaisi jos sulhanen ei voisi omana hääpäivänäkään syödä omaa kakkuaan. :D

Esittelin sulhaselle eilen ulkoisia mieltymyksiä hääkakusta, ja hän kyllä pilasi tämän kuvan suosikkini täysin sanomalla että siitä tulee mieleen kakkaraita vessapaperissa:
…enää en voi edes harkita, koska en vaan pääse yli tuosta mielikuvasta! :( Kiitos vaan sulholle tästä. No, mutta ehkä se on hyvä kun toinen sanoo suoraan mielipiteensä.
Onneksi pääasia kakussa onkin väritys: kultaista ja kuparia, sekä melko moderni ja boheemi ilme, ei mitään krumeluureja eikä pikkusievistelyä vaan nykyisiä trendejä. Koristeilla ei juurikaan ole väliä, mutta en ehkä mieluiten mitään vaaleanpunaista kakkuun haluaisi, koska en siitä väristä oikein välitä. (…ja silti olen ajatellut juhlatilan somistukseen ja kutsuihin ruusukultaa, joka on vähän niin kuin vaaleanpunainen? Lievää ristiriitaa!)

Tämänkaltaiselta näyttää unelmieni hääkakku:


Millaiselta teidän unelmakakkunne näyttävät? Olenko ainut höperö, jolle kakku on tyyliin yhtä tärkeä kuin häämekko?

2 kommenttia:

 1. Itse en ole hoksannutkaan, että kakkuunkin voisi tuoda teemaväriä (meilläkin kulta yhtenä) mukaan! Meille tulee kaksi eri kakkua, koska sulhanen rakastaa suklaakakkua ja itse tykkään enemmän kermakakuista tai juustokakuista :) en kyllä suostu silti leikkaamaan suklaakakkua! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Millaista väriä teillä kakkuun tulee? Nyt kun olet hoksannut niin mun mielestä ehdottomasti kullanväriä mukaan, tulisi niin ihana! Itse olen taas päättänyt että tuo kupari tai ruusukulta olisi meillä kakussa the tehoste-väri.

   Mäkään en yhtään tykkää suklaakakusta. x) Sulhanen taas meilläkin niistä pitää, mutta ei onneksi nyt vaatinut sellaista kuitenkaan. Mä olen kakuissa aika nirso, ainoat mistä tykkään on täytekakut, juustokakut eivät nekään vaan uppoa. Juustokakun tyyppisistä raakakakuista(käytetään vain "raakoja/tuoreita" aineita kuten marjoja, taateleita, pähkinöitä, jne) tosin kyllä tykkään. :) Ongelmaa tuottaa meillä sulhasen gluteeniton ruokavalio, ja sen takia saattaa olla että joudutaan ottamaan erikseen gluteeniton kakku hänelle.

   Poista

Hyvästit hääblogille

En ole vielä kirjoittanut varsinaista hääblogin ”päätöskirjoitusta” joten tässä tulee sellainen. Tämän merkinnän jälkeen blogi hiljennee ja ...