tiistai 10. lokakuuta 2017

Love Me Do Autumn Fair & BlogimiittiLauantaina oli Love Me Do häämessut, joiden blogimiittiin sain kunnian päästä mukaan. Melko ujona ihmisenä jännitin miittiä ja päivää todella paljon…mutta ihan turhaan: alkujännityksen jälkeen uskalsin vähän enemmän keskustella muiden kanssa ja päivä meni tosi kivasti. Paljon auttoi, että muut blogaajat olivat niin mukavia ja huomioonottavia tyyppejä, kiitos teille! :)Koulutoveri oli nähnyt ylläolevan kaltaisen instagram-kuvani ja kysyi olinko minäkin ollut siellä Lontoossa. Ei, ei ihan Lontoossa mutta melkein, koska saimme messuille tällaisen kuljetuksen:


Kiitos kyydistä LondonBus Transportille!

Messuilla meille oli järjestetty oma Blogilounge, jossa nautimme myös blogilounaan. Haikala Cateringin meille tarjoamat ruuat olivat mielettömän hyviä, suosikkini oli varmaankin quinoa-avokadosalaattia ja paahdettua pähkinää, sitä olisi voinut syödä vaikka kuinka! Juomatarjoilusta vastasi Henkell ja kuohuviininä oli sattumalta minun suosikkikuohuvaani Mionettoa, jolla skoolasimme messupäivän alkuun. <3 Blogilounaalla seurassamme ruokailivat Love me do:n tuottajat Nonna ja Johanna, Suomen hääsuuunittelijat ry:n Ilona, häät-lehden päätoimittaja Sari Yli-Salomäki sekä päivän juontaja Kristoffer Ignatius.Jälkiruoka
 

Blogimiitin oman ohjelman ja muotinäytösten lomassa kiersimme messuilla. Mukaan tarttui monta esitettä ja käyntikorttia. Erityistä huomiota kiinnitin koruihin ja myös häämekkoihin, molemmista löytyi hyviä uusia palveluntarjoajia. StrongBowsin soittoa en ehtinyt kuulla ihan niin paljon kuin olisin halunnut, mutta se vähän mitä kuulin oli upeaa! 

Näytteilleasettajien standit olivat nekin toinen toistaan upeampia:


Esillä oli kansainvälisten suunnittelijoiden pukuja


Yksi hienoista mekoista hienon mallin päällä- mitkä hiukset!
Korukimput pisteellä sai kuvauttaa itsensä upeassa tuolissa.


Tälläkin kertaa messuilla oli kauneimman hääkattauksen kilpailu. Kuulin jonkun kommentoivan kuinka hän ei ole ”ikinä nähnyt näin kauheita kattauksia.”(…toivottavasti kuulin väärin, ja sanoikin että ”kauniita.”:) Minusta oli hyvä että kerrankin monessa kattauksessa oli uskallettu ottaa riskejä ja kokonaisuudet ovat toinen toistaan erilaisempia, vaikka ne sitten mielipiteitä jakaisivatkin. Myös niissä kattauksissa, jotka eivät itseeni juuri iskeneet tyylin puolesta, pystyi arvostamaan kuinka hyvin kattaus oli toteutettu.
Alla kuvia omista suosikeistani:


...Blogaaja Ida nimesi tämän kattauksen ”Jeesuksen viimeiseksi ehtoolliseksi” joka hauskuutti minua :D Ei ehkä valintani hääjuhlien kattaukseksi, mutta rennompien bileiden kyllä ehdottomasti. Tämä taisikin olla sama kattaus kun Häät-lehdessä, jossa Hey Look oli stailannut rennot häät. Pidän kyllä yleisestiottaen todella paljon Hey Lookin kädenjäljestä. 
Tässä toinen kattaus joka kohotteli kulmakarvoja:


Maailmanlopun meininkiä!
 Parhaaksi kattaukseksi äänestin yllä olevaa Somistevuokraamon kattausta, siinä oli mielestäni sitä jotain. Ennen tämän kattauksen näkemistä olin varma että ei mitään pulloja kattaukseen, mutta nyt en enää ole yhtään varma, päinvastoin pullot tuntuvat hyvältä idealta… olen nyt viime päivinä mielessäni visioinut ja pohtinut kattausta, aion jossain vaiheessa kirjoittaa lisää niistä ajatuksista.

Messuilla pääsimme seuraamaan HIMO-tanssistudion tanssiesityksiä, Alastomat miehet lavalla(onneksi nyt boksereissa! x)-revyyn pätkän sekä kolmea muotinäytöstä: kansainvälisen- ja kotimaisen häämuodin näytöksiä sekä vuoden parhaan kotimaisen hääpukusuunnittelijan valinta-kilpailua ja muotinäytöstä. Parhaan häämuotisuunnittelijan tittelin vei kotiin Irina Rogusina.

Yksi Irina Rogusinan asuista
 
Jouduin näytöksiä ja messuja kuvatessa pelkäämään kestäisikö kamerani akku, ja kestihän se onneksi juuri ja juuri messujen loppuun asti. Mutta sitten jouduinkin pari päivää odottamaan että sain kameran akun laturin, joka oli jäänyt- kuinkas ollakaan- ystävämme häihin, joissa olimme kesällä vieraina. Näytöksistä en oikein onnistunut hyviä kuvia saamaan, mutta tässä joitakin:Kansainvälinen häämuotinäytös


 
Tämän mallin upeat hiukset ja tyyli olivat suosikkejani!


Hieman erillaisempaa asua juontaja Kristofferin yllä


Blogimiitin ohjelmassa oli juttelua Häät-lehden päätoimittajan Sari Yli-Salomäen kanssa sekä päivän lopuksi Oriflamen tuotteiden esittelyä ja lahjakassien jako. Kassi sisälsi muun muassa Häät-lehden, pienen kuohuviinipullon, Viking Line-lahjakortin, karkkia, proteiinipatukoita ja Oriflamen tuotteita. Itse en päässyt kuin maistamaan herkullisia proteiinipatukoita koska ”jouduin” antamaan ne sulhaselle lohdutukseksi siitä että olin viime päivinä ollut liian vähän kotona. :D

Kiitos blogimiitin järjestäjille, messujen tuottajille ja sponsoreille hienosta päivästä, ja kiitos ihanille kanssablogaajille seurasta! :)          
 
Kiitos myös loistavalle blogiemännällemme, seurueemme ainoalle rouvalle; Susannalle!

Blogimiittiin osallistuivat:

Hulluna Häihin
Ida’s Daydream
Always Yours
Sormustettu
Enää ei voi vaihtaa

Kristallihäät
Our Romanssi

2 kommenttia:

 1. Hahahaa! Jeesuksen viimeinen ehtoollinen :,D ! Siinä teemaa häille kerrakseen!
  Oli kyllä tosi kiva tavata ja mielenkiinnolla jään seuraamaan teidän hääjärjestelyitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, "Jeesusken viimeinen ehtoollinen" voi olla tuleva häätrendi! xD
   Samoin oli kiva tavata ja jään lueskelemaan sinun ja muiden blogaajien häiden valmistelujen edistymistä. :)

   Poista

Vuoden 2019 hääblogiäänestys

Hieman myöhässä ilmoitan, että olen päässyt mukaan parhaimman hääblogin äänestykseen!  Äänestyksessä oli ensimmäisenä käynnissä ehd...