keskiviikko 25. lokakuuta 2017

Mekkoja, mekkoja!

Viime viikolla kävin ensimmäistä kertaa hääpukujen sovituksessa. Niinatar-liikkeessä palvelu oli ensiluokkaista, mutta mekoista en valitettavasti löytänyt lähellekään mieleistäni. Huomasin, etteivät minulle sovi prinsessamekot, eivätkä ne toisaalta häiden teemaankaan (boheemi, merenläheisyys..) kyllä istu. Merkeistä tarjolla oli ja kokeilin lähinnä Mori Lee:tä ja Enzoania. Osasin mekoista heti erottaa, mikä on mitäkin, tai jotain muuta suunnittelijaa, joten kaipa noita on tullut nettisivuilta aika paljon selailtua. Yllätyin siitä, ettei puolimerenneito-mallinen mekko ollutkaan mitenkään huono, vaan kyseinen malli voisi olla minulle jopa parempi kuin A-linja tai Ballgown. Tämä laajentaa aika paljon sitä, millaista mekkoa voin katsella mieleisiltäni merkeiltä. Haluaisin päästä sovittamaan ainakin näitä vartalonmyötäisempiä mekkoja:


Kuvat: maggiesottero.com


Muistaakseni näiden molempien Maggie Sottero ihanuuksien väreiksi on luokiteltu: ivory/light gold! Se on vielä auki, mihin liikkeeseen noita lähteä sovittamaan...suosituksia otetaan vastaan.
Ensi viikolla lähden Helsingistä ihanaan Porvooseen Valkoinen Kreivitär-liikkeeseen sovittamaan muun muassa näitä Lillian Westin luomuksia:

Kuvat: justinalexander.com


Tänä perjantaina olisi sovitus Stockmanin White Dressilla. Tänne en juuri olekaan katsonut mekkoja ”valmiiksi” joten aika avoimin mielin sekä makutuomareiden ja asiakaspalvelijan avulla mennään. Tiedän vain, että ”boheemit mekot” ja luonnonvalkoinen sekä shampanja kiinnostaisivat.

Olen miettinyt paljon myös mekon teettämis-vaihtoehtoa. Sillä tavalla saisi juuri sellaisen, kuin haluan... vaikka välillä on hieman hakusessa mitä haluan, enkä myöskään ole mikään pukusuunnittelija. Jos kuitenkin lähteisin tätä vaihtoehtoa toteuttamaan, valitsisin tekijäksi joko Irina Rogusinan tai  Aurora Raiskisen. Mietin myös mahdollisuutta muokkailla olemassaolevaa pukua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vuoden 2019 hääblogiäänestys

Hieman myöhässä ilmoitan, että olen päässyt mukaan parhaimman hääblogin äänestykseen!  Äänestyksessä oli ensimmäisenä käynnissä ehd...