maanantai 18. joulukuuta 2017

David’s Bridal rakkautta

Uusi hääkauppa-löytöni on David’s Bridal. En ole uskaltanut katsoakaan, mitä tuolta tilatessa postikuluiksi tulisi, koska olen niin ihastunut moniin DB:n tuotteisiin. Selvää on, että ainakin jotain tuolta lähtee tilaukseen, ja mitä enempi, sen parempi! David’s Bridalissa on toinen toistaan kauniimpia mekkoja erityisesti morsiusneidoille ja kukkaistytöille. Myös pieni valikoima todella kauniita häämekkoja löytyy. DB osaa myös valita mallinsa hyvin: en tiedä miltä mekot näyttävät ”luonnossa” mutta upeita ne ainakin ovat häkellyttävän kauniiden malliensa päällä todella onnistuneissa kuvissa. Mekoista oikeastaan kaikki korostavat kantajaansa, sen sijaan että jotenkin jättäisivät varjoonsa, kuten joillakin juhlamekoilla on tapana tehdä.
 

Kukkaistyttöjen mekot erityisesti ovat tuolla aivan ihania, varsinkin bohotyyliset sellaiset! Tässä on kaksi suosikkiani, joista toisen todennäköisesti tilaan:

David's Bridal
Yhyy tuo punatukkainen pikkutyttö, en kestä! Miksei minulla voi olla luonnonpunaista tukkaa ja miksen voi saada luonnonpunatukkaisia lapsia, vääryys! No, onneksi hiusvärit on keksitty ja häissä tahtoisin saada mahdollisimman lähelle juuri tuollaiset luonnonpunaiset/kupariset hiukset.
 

Morsiusneitojen/kaasojen mekoista suosikkejani ovat varsinkin nämä kaksi:

David's Bridal

Niin kauniita kuin ylläolevat mallit ovatkin, ne kuitenkaan eivät muistaakseni olleet niitä halvimpia vaihtoehtoja, mikä on iso miinus jos päätämme että maksan morsiusneitojen mekot kokonaan itse. Myöskin väritys saattaa olla tuossa vasemmanpuoleisessa liian samanlainen kuin minun hääpuvussani, mikäli sävytetyn puvun valitsen.

Häämekkoa en varmaan mitenkään sovittamatta uskaltaisi tilata, mutta tuolla on monia todella kauniita pukuja, pari olen pistänyt mietintälistallekin.Tässä sellaisia, jotka koen upeiksi, vaikka ne eivät itselleni ehkä oikein sopisikaan:

David's Bridal

Mekkojen lisäksi DB:llä on kaikkea muuta ihanaa, esimerkiksi alusvaatteita, hiuskoruja ja huntuja.

PS: Jotkut ehkä miettivät että hulluhan tuo on kun etsii vaan kukkaistyttöjen mekkoja ja pohtii hääkutsujen yksityiskohtia, vaikkei ole vielä häämekkoakaan löytänyt! Mutta yritys on ollut todella kova. Nyt kun kaikki potentiaaliset Helsingin(ja Porvoon)liikkeet on koluttu, on aika siirtyä Turkuun. Tarkemmin sanottuna lähdemme isäni ja kaason voimin torstaina käymään Turussa ainakin kahdessa hääpukuliikkeessä: Fiancéessa ja Sydänkävyssä. Mikäli näistä kummastakaan ei mieluista pukua löydy, aion varmaankin suosiolla teetättää puvun. Oli lopputulos kumpi hyvänsä, olo on varmasti sen jälkeen helpottunut, sillä hääpuvun etsiminen on ollut stressaava urakka, vaikkei läheskään yhtä paha kuin juhlapaikan. Tällä kertaa aion uskaltautua sovittamaan myös täysin valkoisia pukuja, jotka ovat olleet minulla pitkään pannassa. Katsoin toissapäivänä ensimmäistä hääpukusovistuskuvaani, jossa minulla oli valkea mekko, eikä se näyttänytkään lainkaan pahalta, joten nyt olen valmis vielä antamaan kyseiselle ”värille” mahdollisuuden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vuoden 2019 hääblogiäänestys

Hieman myöhässä ilmoitan, että olen päässyt mukaan parhaimman hääblogin äänestykseen!  Äänestyksessä oli ensimmäisenä käynnissä ehd...