lauantai 17. helmikuuta 2018

Hääyö varaus


Kuva: Hotel Haven

Tänään minun piti osallistua Made in Haven-tapahtumaan, jonka jouduin jättämään välistä pahan huimauksen takia. Minulla on ollut tämän viikon aikana useampia eri terveysongelmia, ja nyt viimeisimpänä uudelleen alkanut (ilmeisesti)asentohuimaus, joka ei mennyt tällä kertaa ohi liikeharjoituksilla, kuten viimeksi. Huimaus on muutenkin paljon pahempi kuin viimeksi, enkä oikein pysty olemaan sängystä ylhäällä…välillä huimaa, vaikka olen makuullakin. Maanantaina olen menossa lääkäriin, jossa toivottavasti selviää lisää, jos huimaus vielä tuolloin jatkuu. Vähän etukäteen pelottaa, sattuuko samanlainen olotila meidän hääpäivällekin… mutta onneksi on vielä aikaa selvittää ja hoitaa asiaa.

Minun piti alun perin kirjoittaa tässä samassa postauksessa Made in Haven-tapahtumasta ja samalla Hotelli Havenista hääyöksi varaamastamme huoneesta, mutta kirjoitankin nyt siis vain huoneestamme, jonka varasin ja maksoin jo hyvän aikaa sitten. Hääpareille oli tarjolla Hääyö-paketti, mutta en varannut sitä, vaan itseäni enemmän miellyttävän vaihtoehdon, Rakkauden huumaa-paketin. Suurimmat erot huonepaketeissa olivat, että Rakkauden huumaan ei kuulu leikkokukkia eikä huoneeseen tarjoiltua aamiaista- koska halusimme nimenomaan mennä aamiaisbuffettiin paikan päälle. Shampanja-pullon tilalla tarjolla on pullo kuohuvaa(mikä on minulle parempi vaihtoehto, tykkään enemmän proseccosta kuin shampanjasta), ja sitten se ihanuus, joka ratkaisi miksi valitsin juuri tämän paketin hääyö-paketin sijasta: ruusunterälehtikylpy!


Kuva: Leaf.tv

Nyttemmin huomasin sivuilla lukevan, että hääyö-paketin saa myös räätälöitynä omiin toivomuksiin sopivaksi, jolloin olisi varmaankin voinut ottaa hääpaketin hieman erilaisemmalla sisällöllä…toisaalta en näe siihen syytä, koska tämä nyt varattu on sisällöltään juuri sitä, mitä haluttiinkin.

Valitsemamme(tai oikeastaan minä tein tämän valinnan :D) huonetyyppi on Grand Deluxe Harbor Sea View, johon kuuluu nimensä mukaisesti näköala merelle- täydellinen päätös merenläheiselle hääjuhlallemme! Huonenäköala. Kuva: Hotel Haven
Kuva: Hotel Haven
Hotel Haven
Hotel Haven


Hotelli itsessään vaikuttaa yhtä ihanalta kuin huoneemme, olisi ollut kivaa päästä tänään fiilistelemään, mutta minkäs teet… fiilistelen sitten enemmän kuvien kautta, ja hääyön iltana toivottavasti pääsen nautiskelemaan hotellin tunnelmasta toviksi myös upeaan Bar Haveniin. Tosin sulhasen tuntien se varmaan jää haaveeksi, kun hän ei alkoholia moneen vuoteen ollenkaan juonut, ja haluaa vaan päästä itse siihen hääyö-osuuteen. :D
Hotelliyöpyminen tulee kyllä olemaan ihanaa luksusta pitkän päivän juhlinnan jälkeen, en malta odottaa!Kuva: Hotel Haven

6 kommenttia:

 1. Mä jo vähän ihmettelinkin, kun sua ei näkynyt! Toivottavasti huimailu on vain väliaikaista ja menee pian ohi. Muutamia tuttuja bloggareita tapahtumassa näin, joten voit ehkä fiilistellä edes vähän meidän postausten ja kuvien kautta. :) Vaikkei se tietenkään ole sama asia kuin että olisi ollut itse paikalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt harmittaa vielä enemmän kun teitä tuttuja oli siellä enkä päässyt! Mutta sitten blogimiitissä nähdään, eikös?
   Jään odottelemaan teidän postauksianne! Saa ainakin kuvan millaista tapahtumassa on ollut ja miltä hotelli vaikuttaa. :) Itse olen käynyt hotellissa kerran nopeasti kun kaverimme olivat siellä, mutta mentiin suoraan huonetta katsomaan joten ei juurikaan nähty paljoa itse hotellista.

   Poista
 2. Voi ei tuota sun huimausta, paranemisia! Minulla jäi myös tuo tapahtuma väliin, kun vietimme minikylpylälomaamme ja vaikka en missään nimessä olisi vaihtanut lomaamme tapahtumaan, harmitti, että molemmat osuivat samalle päivälle, koska olisi ollut ihana päästä kurkkaamaan luksusmaailmaan <3 Onneksi voi lukea muiden bloggaajien kokemuksia ja toivoa, että vastaavaa järjestetään vielä joskus uusiksi.

  Kuulostaa aivan huikealta tuo teidän hääyön varaus! Merinäköala, skumppaa ja ruusunterälehtikylpy <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Olen nyt lueskellut muutamien blogaajien kuvausta tapahtumasta ja niistä sai onneksi niin hyvän kuvan että melkein kuin olisi ollut itse paikalla :D Vähän helpottaa.
   Hih minustakin kuulostaa just ihanalta, odotan suuria! :)

   Poista
 3. Ihana valinta :) itsekin olin tuolla tapahtumassa ja oli kyllä hienoa päästä näkemään huoneita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minustakin vaikuttaa tosi hyvältä. Ihan paras kun pääsitte tutustumaan huoneisiin!

   Poista

Vuoden 2019 hääblogiäänestys

Hieman myöhässä ilmoitan, että olen päässyt mukaan parhaimman hääblogin äänestykseen!  Äänestyksessä oli ensimmäisenä käynnissä ehd...