tiistai 24. huhtikuuta 2018

Gifts and diamons are a girls best friendLupailin edellisessä merkinnässä kirjoittaa vielä erikseen lahjakasseista, jotka saimme mukaamme, joten tässä tulee! Kassien sisältöjä sponsoroivat siis: Amika, Atelje-Tuhkimotarina, Make-up store, Niinatar, Kiddex Oy sekä Mennään naimisiin-lehti. Kiitos kaikille lahjakassia sponsoroinneille!

Amika lahjoitti hiustuotteita

Olin lievästi sanottuna innoissani siitä, että saimme kauan himoitsemani Milestone Wedding Cardsit!! Kiitos todella paljon Adieu Madamoiselle, Bonjour Madame- bloginkirjoittajalle Saralle Kiddexin mukaan saamisesta! Tässä yllä näkyvät kortit ovat jo menneitä/tehtyjä juttuja, mutta silti vielä näin lähellä häitäkin jää iso pakka kortteja käytettäviksi kuviin. Can’t wait!!

Huomenna on myös potentiaalinen "lahjapäivä," nimittäin menemme sulhasen kanssa kerrankin yhdessä katsomaan vihkisormuksia Suomen Kultakello-liikkeeseen, johon ihana myyjä on tilannut toisesta liikkeestä varta vasten näytille sellaisen Kohinoorin sormuksen, jota heillä ei ollut. Liikkeessä odottelee siis kaksi Kohinoorin sormusta, joista olen kiinnostunut, mutta jotka molemmat menevät 100-300e yli budjetin. Näiden lisäksi aion käydä Torstaina Malmin korupajalla katsomassa budjettiin sopivaa sormusta, joka myöskin jouduttiin liikkeeseen tilaamaan, koska sitä ei alunperin näytillä ollut. Myöskin tämä kolmas sormus on Kohinoorin! Ilmeisesti olen Kohinoor-girl. Olen tajunnut myös olevani timanttien ystävä, vaikka toisaalta en överistä blingblingistä välitäkkään. Näissä kolmessa Kohinoorin sormuksessa on timantteja sopivasti, juuri sopivan kokoisina ja klassisissa, ihanissa muodostelmissa. Toivottavasti joku näistä olisi se The Ring, joka voidaan pistää tilaukseen.

6 kommenttia:

 1. Mä olin myös aivan innoissani noista Wedding cardseista, vaikka osa stepeistä on tullutkin jo hoidettua ennen kortteja. Idea on minusta aivan ihana. Oi timanttiuutisia! Toivotaan, että joku noista sormuksista tuntuisi juuri siltä oikealta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on tosiaan niin ihanat!!
   Kiitos, toivottavasti nyt vihdoinkin tärppää sormuksen suhteen :)

   Poista
 2. Tsemppiä sormuskaupoille! Toivotaan että Se Oikea löytyy!

  VastaaPoista
 3. Nuo hääkortit ovat kyllä niin kauniit, että varmasti tulevat käyttöön! Toivottavasti löydät ihanan sormuksen :)

  VastaaPoista

Vuoden 2019 hääblogiäänestys

Hieman myöhässä ilmoitan, että olen päässyt mukaan parhaimman hääblogin äänestykseen!  Äänestyksessä oli ensimmäisenä käynnissä ehd...