maanantai 2. huhtikuuta 2018

Brunssi juhlapaikalla & edistyminen

Kävimme tänään Pääsiäisbrunssilla juhlapaikassamme Stansvikin ravintolassa, ja ruokailun lopuksi vaihdoimme muutaman sanan omistajan, Ninan, kanssa. Sain vastauksia moniin askarruttaneisiin kysymyksiin ja nyt kokonaisuus tuntuu taas vähän selkeämmältä! Otin myös mittoja mm. muutamista sivulla olevista pöydistä ja tuolin selkänojasta. Kokonaisuuden hahmottamisen lisäksi tietenkin nautittiin hyvästä brunssista vanhempieni ja sulhasen voimin. :)

Kuvaa minun annoksestani

Kaikki ruoka oli taas kerran hyvää!  Maistoin melkein ihan kaikkea tarjolla olevaa, paitsi lammasta. En normaalisti syö kanaa, mutta nyt maistoin myös maalaiskanaa, koska aiomme kuitenkin todennäköisesti kanaruokaa vieraillekin tarjota. Kana vaikutti hyvältä, mutta minun on tosiaan vaikeaa sitä niin hyvin arvioida, kun en kanaa yleensä syö :D Testasin myös talon valkoviiniä, ja sekin oli mielestäni hyvää, todella kevyt ja raikas. Mutta tämä testi vahvisti sen, mitä epäilinkin, eli että minun ei kannata itse juhlissa ruuan kanssa viiniä ottaa, koska jostain syystä se väsyttää todella pahasti. Olin jo valmiiksi väsynyt mutta viinin jälkeen vielä unisempi, ja sitä en haluaisi olla omissa häissäni jo ruoka-aikaan. :D  Juon ruuan kanssa sitten pepsiä tai kotikaljaa. Tykkään todella paljon kotikaljasta! Tuntuu että moni ikäiseni ei siitä niin hirveästi välitä.




Jälkiruokaa oli tarjolla aika paljon pienistä suklaamunista ja karkeista mämmiin ja kahteen kakkuun, joista toinen oli sitruunapavlova ja toinen tällainen täytekakku. En jaksanut kyllä syödä kovin paljon(ehkä ihan hyvä vaan!) herkkuja enää ruuan jälkeen. 

Yksi asia, joka minua aina välillä stressaa, on se, millainen sää hääpäivänä tulee olemaan. No, nyt oli kunnon lumipyryä, mutta edes se ei vienyt pois paikan kauneutta ja ihanuutta. Tämä paikka on kyllä niin meidän näköinen kuin olla ja voi, ja jotenkin minusta ehkä myös meidän hääkutsumme näköinen!
En saa tarpeeksi merkinäkymästä, jolle tämä alla oleva kuva ei tee oikeutta... näkymä on mielestäni yhtä ihana niin syksyllä, talvella kuin kesälläkin. Meren läheisyydessä vaan on sitä jotakin! Suurin unelmani on joskus asua aivan meren äärellä.





Tämän, kuten edellisenkin, merkinnän kuvat on otettu kännykkäkameralla. Eroa varmaan on, mutta itse en huomaa sitä. :D En ole pitkään aikaan ollut tyytyväinen kameraani, ja haluaisinkin vaihtaa sen uuteen viimeistään ennen häämatkaa. Haussa olisi kamera, jossa on itsesulkeutuva linssi, ei siis erillistä irroitettavaa linssiä. Point-and-shoot taitaa riittää kameraksi minun kuvaajan taidoillani, kun järkkäri on jo olemassa, mutta se on liian painava matkoille. Jos joku osaisi suositella hyvää, varsinkin matkoille soveltuvaa ja suuri-valovoimaista(?) kameraa, niin olisin kiitollinen! 

Häiden lähestyminen alkaa konkretisoitumaan... sain eilen kaasoilta polttaripäivämäärän! (töiden takia joudun tietemään sen etukäteen, koska minulla on aina la töitä, ja vuoron perumiseen pitää olla riittävä varoitusaika.) Kaikki hääkutsut puolestaan saatiin lähtettyä viime viikolla, ja muutamia ilmoittautumisia on tullut, suurin osa minun ystäviäni. Kutsuin häihin muutaman kaverin enemmän, kuin olin alunperin suunnitellut, koska en vain osannut kuvitella elämäni tärkeintä juhlaa ilman näitä ihania ihmisiä. Ja se mielestäni on ratkaisevaa: tulevatko hääni olemaan paremmat, koska kutsuin nämä ihmiset? - Minun vastaukseni oli kyllä. :) Ratkaisevaa ei aina ole se, kuinka kauan on tuntenut jonkun. 

Nyt kun kutsut on vihdoinkin hoidettu, pitäisi alkaa tosissaan lyömään lukkoon koristeluja, tai edes hankkimaan niitä vähän enemmän. Joitain jo tilasinkin, mutta suurin osa ihan alkutekeleissä, eikä kokonais-suunnitelmaa oikein ole, lähinnä joitakin ideoita. Koristeiden lisäksi myös koruilla ja kengillä alkaa olemaan tosissaan kiire... en haluaisi, että nämä asiat jäävät niin viime tippaan, kuin nyt ovat jääneet, joten yritän nyt oikeasti pistää asioihin vauhtia ja tehdä niitä minulle todella vaikeita juttuja, nimittäin päätöksiä. 

2 kommenttia:

  1. Korut, kengät, laukku, meikki...ihan liian monta asiaa täälläkin hoidettavana ja pelkään, että tulee vielä kiire!

    VastaaPoista

Vuoden 2019 hääblogiäänestys

Hieman myöhässä ilmoitan, että olen päässyt mukaan parhaimman hääblogin äänestykseen!  Äänestyksessä oli ensimmäisenä käynnissä ehd...