sunnuntai 22. huhtikuuta 2018

Hääbloggaripäivä

Eilen vietettiin hääbloggareiden päivää, jonka järjestelyistä ja sponsoreiden mukaan saamisesta vastasi Jotain Keltaista Iira. Suuret kiitokset jälleen kerran hänelle aivan mahtavan päivän järjestämisestä! Tämä oli mielestäni blogimiiteistä tähän mennessä paras, enkä varmaankaan ole yksin mielipiteeni kanssa. :) 


Päivämme alkoi HiMo-club tanssistudiolta, jossa Emmi’s dance Emmi ohjasi meille Twerkkaus-tunnin. Tunnin aluksi Emmi kertoi hieman twerkkausen juurista ja kumosi muutamia, kieltämättä itsellänikin olleita, ennakkoluuloja tanssilajista.
Toisin kuin olin alun perin pelännyt, itse twerkkaus ei todellakaan ollut mitään noloa, ja tunti meni mukavasti: muutamaa päänheilautusta alhaalta ylös en pystynyt suorittamaan huimauksen takia mutta muuten pystyin olemaan menossa mukana. Hyvää treeniä tunti myös oli, ainakin minun reisilihakseni ovat melko kipeinä…huomasi kyllä, että olen treenannut liikaakin vain yläkroppaa, kun hameen alta eivät ne jalat näy. :D 


Kuva: Valoisia kuvia
Jo tanssitunnista lähtien mukanamme olivat Valoisia kuvia ihanat kuvaajat Asta ja Ilona, jotka ikuistivat päivämme. (Heidän ottamansa kuvat on merkitty erikseen tässä postauksessa.) Tanssitunnin ja pikasuihkujen jälkeen päivämme jatkui Radisson Blu Plazan Juhon salissa ja kirjastobaarissa. Odotin pientä kabinettia, joten suuni kyllä loksahti auki, kun näin miten upea paikka oli! Tarjoilijamme Sari kertoi meille Juho-salissa olevien Juho Rissasen suunnittelemien upeiden lasimaalausten ja puukaiverrusten historiasta.


Juho-salin ja kirjastobaarin lisäksi myös hotellin baari- ja ruokailusali olivat todella upeita. Myös sviitit vaikuttavat kuvien perusteella hienoilta. Kauniiden puitteiden lisäksi hotellin palveluhenkilökunta oli todella ystävällistä, joten ja ilmoitinkin jo miehelle, että meidän 1-vuotishääpäiväämme juhlistetaan sitten yöpymällä Blu Plazassa. :)
Radisson Blu Plazassa järjestetään myös häitä, eli jos tiedossa ovat vähän pienemmät juhlat niin kannattaa ehdottomasti harkita tätä ydinkeskustan hotellia!
Ennen kuin pääsimme hotellin järjestämien hyvien tarjoilujen kimppuun, piti tietysti ensin valokuvata as always! Tällaisen upean kakun meille loihti Kakkuhelmi:

Valoisia Kuvia
Valoisia Kuvia
Toisin kuin alun perin oli tarkoitus, ei Henkell väärinkäsitysten takia nyt sitten ollutkaan mukana sponsoroimassa miittiä. Tosin se ei haitannut, koska kuohuviiniä kukin osti sen verran että sitä ei ainakaan liian vähän tullut juotua. :D Viinitarjoilut meille kustansi Radisson. 

Valoisia Kuvia
Valoisia Kuvia
Valoisia Kuvia


Ruokailun jälkeen ja jälkkärin lomassa meillä oli kolme "pistettä", joissa kiersimme: Glitternistien glitterimeikki-, TS-salongin pikakampaus- sekä askartelupiste, jossa pääsimme kokeilemaan muun muassa karkkirasioiden tekemistä Askartelu Charlottan lahjoittamilla tarvikkeilla. Glitternistiltä saimme kotiin vietäviksi purkin glitteriä, jonka ajattelin hyödyntää nyt vappu-meikissä. :) Jos jollain muulla teistä lukijoista on samanlainen meikki suunnitelmissa, niin hyödyntäkää ihmeessä Glitternistiltä blogien lukijoille saamamme alekoodin: HÄÄNISTI, jolla saa yli 20€:n tilauksista -25%. Koodi on voimassa 30.6. saakka. Lisäksi koodilla GSPOT saa aina postituksen ilmaiseksi yli 20€ tilauksiin.

Valoisia kuvia
Kuka lie tyyppi ja glitterit, Valoisia Kuvia.
Valoisia Kuvia
Valoisia Kuvia

TS-salongin Tanja ja Sini taikoivat meille nopeasti hienoja kampauksia, ja minä kokeilin kihara-lainetta, jonka tyyppistä olen ajatellut hääkampaukseenkin. 

Valoisia Kuvia
Valoisia Kuvia

Rehellisesti sanottuna en jaksanut askarrella, mikä vähän jälkeenpäin harmittaa kun olisi ollut mahdollisuus kokeilla sinetin tekemistä kuumaliimapistoolilla! (vaikka olenkin anti-kuumaliimapistooli mitä sinetteihin tulee :D)  


Ahkerat askartelijat, Valoisia Kuvia.
Valoisia kuvia


Kaikki päivään osallistuneet blogaajat saivat myös lahjakassin, joka sisälsi Amikan hiustuotteita, Atelje-Tuhkimotarinan alennuskoodin, Make-up storen luomivärin, Niinattaren sukkanauhan, Kiddex Oy:n Milestone Wedding Cards-kortit sekä Mennään naimisiin -lehden Paulan ja Adieu Madmoiselle, Bonjour Madam -blogin Saran paketoimat ”stressisuklaat.” :D  (Sisällöstä enemmän tulevassa merkinnässä, myös lisää kuvia päivästä todennäköisesti luvassa!)

Kuuden jälkeen siirryimme vielä hotellin aulabaariin juttelemaan, ja aika lensi niin nopeasti, että poistuimme vasta kymmenen jälkeen Iiran kanssa paikalta.
Kaiken kaikkiaan aivan täydellinen päivä! Oli ihanaa jutella häistä aiheesta yhtä kiinnostuneiden ja innoissaan olevien kanssa ja viettää mukavaa yhteistä aikaa. Vertaistuen lisäksi sain taas hyviä näkemyksiä aiheisiin. Ette arvaakaan, kuinka paljon te kanssabloggaajat vaikutatte minun suunnitelmiini. ;)


Valoisia Kuvia

Kiitos tapahtuman sponsoreille sekä ihanille naisille ihanasta päivästä, ja toivottavasti nähdään vielä sen ravintolaillallis-miitin parissa, jota vähän mietittiin. 

Valoisia Kuvia

Päivään osallistuivat blogaajat:

Adieu Madamoiselle, Bonjour Madame -Sara
Always Yours -Tanja 
Bride and Co. -Anna

Enää ei voi vaihtaa
-Sande
From Bennet to Bingley -Siiri
Häämimmit -Essi
Ida’s daydream -Ida
Jotain keltaista -Iira
Kristallihäät -Krista
Misery Business The Wedding -Elina
Some People Are Worth Melting For -Salla
Tyttö tahtoo -Hanna

9 kommenttia:

 1. Ihania nuo kuvat tosta tilasta ja noista lasi-ikkunoista. Kunpa pääsisi takaisin! :D Oli ihanaa, että päivässä oli niin paljon ”löysää” aikaa, että ehdittiin kaikki ihan vain jutella. Vertaistukikokoontuminen parhaimmillaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kuvailin niitä aika paljon(ja tuijottelin!) kun olin niin innoissani tilan hienoudesta :D
   Päivässä oli tosiaan tarpeeksi aikaa myös juttelemiseen, se oli tosi kiva! Vertaistuki tarvekin täyttyi :D

   Poista
 2. Mitääh, minä en ole kuullutkaan mistään illallismiitistä?? :D Siitä varmaan keskusteltiin vasta sen jälkeen, kun olin jo häippäissyt bussille. Milloinkas sellainen on tarkoitus pitää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu siitä keskusteltiin vasta silloin, mutta mitään ei siis sovittu (eikä taidettu puhua mitään tarkempaa ajankohdasta) vaan se oli tällainen idea, mun mielestä voisi olla tosi kiva. :)

   Poista
  2. Heiteltiin ilmoille, että ois kiva tavata vaikka syksyllä, kun tämän kesän morsmaikut voivat purkaa häätuntoja jälkikäteen ja antaa vinkkejä meille ensi vuoden morsiammille. Puhuttiin vähän, että jos ei ketään erityisesti kiinnosta järkätä vastaavanlaista tapahtumaa, voitaisiin vaikka ihan mennä syömään porukalla. Paikaksi ehdoteltiin vaihteeksi esim. Tamperetta, joka olisi keskeisempi. ;)

   Poista
  3. Juuri näin, kiitos tarkennuksesta Iira! :) Minäkin kannatan Tamperetta, koska se on niin ihana paikka, ei haittaa Helsingistä matkustaminen yhtään!

   Poista
  4. Ehdottomasti olen Tampereen kannalla :))! Sattuu olemaan Suomen ihanin kaupunki! Tässä täysin objektiivisena arvioijana :D oli kyllä niin kiva päivä! Oon hehkuttanut sitä kaikille, jotka vähääkään jaksaa kuunnella!

   Poista
 3. Toi glitternaamakuva on muuten aivan ihana kuva susta Anniina!

  VastaaPoista

Vuoden 2019 hääblogiäänestys

Hieman myöhässä ilmoitan, että olen päässyt mukaan parhaimman hääblogin äänestykseen!  Äänestyksessä oli ensimmäisenä käynnissä ehd...