maanantai 12. joulukuuta 2016

Häät ja Juhlat
Hää-innostuksissani ostin Häät ja Juhlat syksy 2016 –numeron. Lehden sisällys on jaettu kolmeen kokonaisuuteen: morsian & sulhanen, koruja, valokuvausta & häämatkoja, hääsuunnittelu. Paksuun sivumäärään mahtui paljon asiaa, osa perusjuttuja kuten häämekko-opas eri vartalotyyppien mukaan.


Suosikkijuttujani olivat:


-Glamouria boheemilla twistillä artikkeli kuvineen. Ihanaa inspiraatiota! Juuri sitä mitä itse aion häissäni tavoitella.

-Taianomaiset talvihäät. Sinänsä ei mitään kovin hyödyllistä tai uutta tietoa, mutta kauniita tunnelmakuvia.

-Fantastinen vihkisormus-juttu, jossa kerrotaan mm. sormuksen huollosta.

Kannattaa osallistua lehden netissä olevaan kilpailuun Timanttijahti, jossa voi voittaa 7000 euron arvoisen sormuksen. Oli vaikeaa valita monen hienon kultasepän liikkeen välillä, mutta Kulmalaan päädyin… nyt vain odotetaan voittoa. :)
 

Oliko lehti mielestäni kannattava ostos? Ainakin siinä mielessä, että katsastin lehdessä mainostetut monet palveluntuottajat ja löysin muutamia todella hyviä valokuvaajista kultaseppiin. Kauniita kuvia ja hyödyllistä, uuttakin tietoa riitti.


Inspiraatiokollaasi Häät ja Juhlat 2016

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vuoden 2019 hääblogiäänestys

Hieman myöhässä ilmoitan, että olen päässyt mukaan parhaimman hääblogin äänestykseen!  Äänestyksessä oli ensimmäisenä käynnissä ehd...