torstai 8. joulukuuta 2016

Kirjoittajasta

Olen 30-vuotias Helsinkiläinen nainen. Tapasin kihlattuni netissä ja olemme olleet yhdessä jo kymmenen vuotta. Ajan myötä rakkaus tuntuu vain kasvavan! Naimisiin emme ole ehtineet taloudellisten tilanteiden takia, mutta nyt on kova yritys.

Mieheni J kosi minua 4.12. Vietimme kymmenvuotispäivää japanilaisessa teemassa: ensin kävimme Yayoi Kusaman näyttelyssä ja sitten "japanilaisessa" ravintola Gaijinissa syömässä. Yritimme illan lopuksi käydä Rautiksen Robert's Coffeessa, joissa kahdet ensimmäiset treffimme olivat ja jossa päätimme ruveta seurustelemaan, mutta kahvila oli tuohon aikaan tosi täynnä joten kahvin tilattuani emme jääneet paikalle. Kotiin päästyämme valmistauduin vuosipäiväkuvan ottamiseen korjaamalla meikkejäni. Toisessa huoneessa J sanoi puhuneensa isäni kanssa, ja kuulemma "vastaus oli ollut että diplomaattisesti A. saa itse päättää." Tässä vaiheessa sydämeni varmaan jätti lyönnin väliin... sitten äkkiä toinen oli vieressä ja kysyi jotakuinkin: "tuletko miun vaimoksi?" Rupesin tietysti itkemään, halasin ja sain mutistua kyllä, jota vielä myöhemmin selvensin. Ravintolassa ja muualla tunnelma ei ollut otollinen kosinnalle, mutta oli ihana tämä kotona kosintakin... se ainakin yllätti täydellisesti.

Yritän pitää blogia suhteellisen anonyyminä, toki ystävät ja tutut varmastikin tunnistavat ja osa tietääkin. Haluaisin, että blogi käsittelee ja esittelee häitä aiheena yleisesti, ei niinkään minua, joten en näe tarpeelliseksikaan postailla hirveästi tunnistettavia kuvia itsestäni. Tämä ei tietenkään tarkoita, etteikö häistä tulisi kuvia ja paljon, kuvakulmat saattavat ehkä jättää jotain vielä arvelujen varaan. ;) Tässä kuitenkin yksi otos meistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vuoden 2019 hääblogiäänestys

Hieman myöhässä ilmoitan, että olen päässyt mukaan parhaimman hääblogin äänestykseen!  Äänestyksessä oli ensimmäisenä käynnissä ehd...