sunnuntai 15. heinäkuuta 2018

Häät kuvina 3

Ohjelmassamme puheet oli juhlasuunnittelijan ohjeistuksen mukaan jaettu kahteen osaan ruokailulle ja kahville, mikä oli loistava ratkaisu, koska puheita oli ilahduttavan paljon. Puheet pitivät: kaasoni Nina, siskoni/kaasoni Eve, kummisetäni, Juhan kummisetä, isäni, Juhan isä sekä Juhan ystävä/ent.opettaja. Sulhasen eli Juhan oli myös tarkoitus pitää "lonkalta vedetty" puhe, mutta jostain syystä se jäi... itse en tajunnut asiaa kuin vasta seuraavana päivänä. Harmittaa kyllä, koska J olisi varmasti pitänyt upean puheen, ainakin aiempien kokemuksien mukaan. :) J:n tädin meille tekemät upeat kuohuviinilasit

 Meillä oli kaikenkaikkiaan hienoja ja koskettavia puheita! Minä pidin naaman (jännityksestä) peruslukemilla enkä itkenyt yhtään, mutta muutama meidän pöytäseurueessa olevan kyynelehti, mukaan lukien J joka itki ihan kunnolla ystävänsä puheen aikana. Puhe oli loistava kaikenkaikkiaan, sekä liikuttava että koskettava. Myös ystäväni Ninan puhe jäi mieleen. Kaikki muutkin puheet olivat kyllä todella hyviä, onneksi ne taltioitiin myös videolle! Videokuvauksen häissämme hoiti J:n serkku, ja hän lupautui tehtävään aivan viime hetkillä. Kuvaus oli meille ilmainen, mutta haluamme antaa jonkinlaisen korvauksen näin jälkikäteen.


Ennen ruokailua kaasot & bestman infosivat tietokilpailusta, joka tulisi päättymään seitsemältä. Pöytiin jaettiin ryhmittäin kysymyslaput, jotka jokainen "joukkue" täytti, ja palautettiin aikarajaan mennessä. Meillä palkittiin parhaimpien pisteiden lisäksi vähiten pisteitä saaneet, sekä lasten sarjan voittaja. :) Olin iloisesti yllättynyt kun kaksi serkkuani voittivat pääpalkinnon eli kuohuviinipullon. Serkuista ja heidän kumppaneistaan koostui myös vähiten pisteitä saanut joukkue, ja he saivat palkki0ksi Geisha-suklaalevyjä. 
 Tietokilpailussa kysyttiin mm. meidän koulutuksista, siitä mitä teimme ekoilla treffeillä(- piirtelimme luonnoslehtiöön :D) ja kumpi viikkaa meillä lakanat.(- sulhanen. Tosin nyttemmin olen ajatellut, että olisi varmaankin paras siirtyä yhdessä viikkaamiseen.)

Ruokailun jälkeen ja aikana otettiin vielä ryhmäkuvia, ja meistä kuvat laiturilla.

Päivän toinen suuri romanssi!


Stansvikin mielettömän kaunis ympäristö tarjosi jo itsessään viihdykettä myös lapsille.
Ruokailun jälkeen oli taukoa, ja kahvi tarjottiin noin 18.30. Kahvin alussa meillä oli kakunleikkaus, mutta emme polkaisseet koska en siitä perusta.
Bändi aloitti klo 20:00, jonka aikana kävimme vielä iltakuvissa.


 Sitten biletettiin Millie Jeanin johdolla: ensin tansittiin meidän tanssi Stand by me(josta tanssimme myöhemmin vielä hitaan version), ja sitten vanhemman väen mieliksi pari humppaa, josta siirryttiin kansainväliseen pop-musiikkiin.

Kuva: Laura T

Bändin tauon aikana heitettiin sukkanauhat ja heittokimppu. Sulhanen oikein revitteli sukkanauhan sukeltamisen kohdalla, että homma olisi vielä nolompi! Vieraita kyllä nauratti ja molemmat heitot tuntuivat saavan ihmiset ihan fiiliksiin, joten kyllä kannatti ottaa ne mukaan. :)
 

Yöruokana meillä tarjottiin soija-pitsaa, mikä ainakin allekirjoittaneelle maistui. Mojito-booli oli myös todella hyvää, mutta sitä jäi paljon yli. Muistan sanoneeni muutamille vieraille, että "ei täältä voi lähteä ennen kuin kaikki booli on juotu" :D ...ja sitä oli lähes täysi astia. Kotia kohti lähdimme joskus yhden-kahdentoista aikoihin, kun melkein kaikki vieraatkin olivat jo lähteneet. Loput tulivat hyvästelemään meidät pihalle.

Hotel Haveniin meidät kyyditsi isäni omalla autollaan, joka oli laitettu anopin toimesta juhlakuntoon. Kuva Laura T.

Sellaiset häät kokonaisuudessaan! :) Kuvia saattaa tulla vielä lisää, meillä on muun muassa meistä veneessä otetut kuvat vielä saamatta. (kuvat otti venettä meille lainannut henkilö.)

2 kommenttia:

Hyvästit hääblogille

En ole vielä kirjoittanut varsinaista hääblogin ”päätöskirjoitusta” joten tässä tulee sellainen. Tämän merkinnän jälkeen blogi hiljennee ja ...