maanantai 9. heinäkuuta 2018

Häät kuvina osa 1

Kuten lupailin, hääjuhlat kuvina. Ellei kuvatekstissä toisin mainita, kuvat on ottanut Emmi Virtanen. Olen yrittänyt pitää kaikki vieraat anonyymeina sekä välttää kuvia, joissa he näkyvät, poissulkien kaasot ja bestman sekä muut henkilöt jotka ovat suostuneet osittaisiin kuvajulkaisuihin.

Juhlapäivä alkoi kotona valmistautumisella. Meikkaajani Anna tuli jo kahdeksan aikaan, koska hänellä oli töitä samana päivänä.  Valmistautuminen ei kyllä alkanut yhtään liian aikaisin, vaan lopussa alkoi jo tulla kiire, vaikka meidän piti olla kirkolla vasta n. 5-minuuttia ennen kello yhtä. Kampaukseni teki ystävämme L heti meikin perään.


Sukkanauha ja ihanat polvisukat, jotka eivät harmi kyllä oikein pysyneet ylhäällä.

Stressasin hirveästi kirkolle ajoissa ehtimistä, ja loppujen lopuksi olimmekin sitten aivan liian ajoissa, ja jouduimme ajamaan hääauton kyydissä lenkin kirkon ohitse.

Ihanat kukkaistytöt samanlaisissa mekoissa ja kukkapannoissaan <3
Maailman kauneimmat kaasoni <3

Kirkkoon astuessani minua jännitti aivan hirvittävästi, en oikein uskaltanut katsoa ketään ihmisiäkään, paitsi Ruotsista asti tullutta serkkuani joka hymyili minulle rohkaisevasti. Juhan nähdessäni parahdin ihan kunnolla itkuun ja Juhakin nieleskeli kyyneliä. Sain onneksi rauhoituttua aika nopeasti, ja vihkiseremonia meni täydellisesti jännityksestä huolimatta. Urkurimme soitti molemmat marssit todella kauniisti, ja ystäväpariskuntamme tyttö esitti hienosti klarinetilla kappaleen ennen lähettämistä. 

Pitkä ja intohimoinen suudelma sai aplodit :D


Ajoimme hääauton kyydissä erääseen satamaan, jota ennen skoolasimme vesilasilliset upeassa kyydissämme. Satamaan menimme, koska salaisen suunnitelman mukaan siirryimme autosta isäni ystävän purjeveen kyytiin. Vieraille ei tästä tietenkään ollut mitään kerrottu, koska asia oli yllätys. :)
Veneeseen meno ja sieltä poistuminen menivät yllättävän helposti, vaikka etukäteen kaikki, minä mukaan lukien, olivat pelänneet sitä. 

Saavuimme purjeveneellä Stansvikin laiturille aivan liian aikaisin, mikä oli meidän moka, mutta vieraat eivät ilmeisesti tajunneet ajoituksen epäonnistumista. 
Laiturille muodostui onnittelujono, joka eteni yllätyksemme tosi hyvin ja riittävän ripeästi.Onnitteluiden jälkeen menimme kaikki juhlapaikalle, jossa isäni johdolla kohotettiin onnittelumalja, ja infottiin vieraita, sekä otettiin pari valokuvaa koko porukasta. Maljan jälkeen kävimme ottamassa valokuvaajan kanssa muutamat potrettikuvat, jonka aikana vieraat nauttivat terssilla pientä purtavaa, mm. juureslastuja ja viinirypäleitä. 

Kuva: Laura T
Potrettikuvaussessiosta

10 kommenttia:

 1. Näyttää ja kuulostaa upealta! ❤️ Ihana nähdä tarkemmin, millainen hääpäivänne oli!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Stansvikin maisemat olivat kyllä mielettömät, harmi ettei se näy kovin paljoa kuvissa.

   Poista
 2. Jee, nyt tarinointi siis alkaa! <3 Ihana päästä kuulemaan, miten itse kenenkin hääpäivä on kulkenut ja nähdä näitä kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu nyt se vihdoinkin alkoi :D Yritän laittaa merkintöjä mahdollisimman tiuhaan tahtiin, kun asiat ovat vielä muistissa.

   Poista
 3. Aivan ihania kuvia <3 Ja hauska etenkin tuo purjeveneellä saapuminen juhlapaikalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Kuvien valikoinnissa hieman päänvaivaa tuottaa kun vieraiden kasvoja ei saisi näkyä mutta onneksi noita kuitenkin jonkin verran löytyy.
   Oli kyllä hauskaa saapua veneellä! :)

   Poista
 4. Jee! Ihanaa että päästään nyt näkemään kuvia ja kuulemaan päivästä! Kiva kun kirjoitat yksityiskohtaisesti, myös niistä asioista jotka menivät odotusten vastaisesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Näissä merkinnöissä yritän vaan lyhyesti mainita mikä ei mennyt suunnitelmien mukaan, tai: miten asiat tarkaalleen menivät, mutta ehkä joitain juttuja jätän pois kun ne tuli tuolla häiden jälkeisessä postauksessa kerrottua liiankin tarkasti. xD

   Poista
 5. Näytät todella kauniilta hääpuvussa ja hääpäivän meikissä+hiuksissa. <3 Välittyy minusta täydellisesti teidän häiden sävymaailma ja boho-henkisyys. Ja tuo kukkaseppele on kyllä minun ihan ehdoton suosikki. Sopii kauniisti sun hiusten väriin.

  Ja kuten Siiri sanoi, kiva, että kerrot päivästä huolella, koska auttaa miettimään asioita uudella tavalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hääkampaus + meikkiin olin ihan älyttömän tyytyväinen! Puvusta olisin jättänyt olkaimet pois, mutta toisaalta olen varma, että sitten jossittelisin että olisi pitänyt olla olkaimet xD

   Yritän kertoilla häistä vielä näiden kuvaraportointien jälkeen lisää, ainakin sellainen "ohjelman suunnittelu + miten sekä miksi" postaus on mietinnässä. :)

   Poista

Vuoden 2019 hääblogiäänestys

Hieman myöhässä ilmoitan, että olen päässyt mukaan parhaimman hääblogin äänestykseen!  Äänestyksessä oli ensimmäisenä käynnissä ehd...