lauantai 4. maaliskuuta 2017

Idea häämekosta

Reality-sarjoissa kuten Say Yes To The Dress monilla morsiusmekkoa etsivillä toinen toistaan kauniimmilla morsiamilla tuntuu olevan ongelma se, etteivät he oikein tiedä mitä haluavat ja mikä juuri heille sopisi. Onneksi liikkeen asiakaspalvelijat yleensä tietävät parhaiten ja yleensä upein mahdollinen mekko löydetään.

Tällä morsiamella puolestaan on "ongelmana" liiankin selkeä käsitys siitä, mitä hän haluaa: ballgown tai A-linjan mallisen mekon, väreinänsä kultaa ja (ivory)valkoista. Mekossa pitäisi olla vähintäänkin olkaimet ja mieluusti korsetti-kiristys. Hyvin selkeä näkemys on siis olemassa, mutta vaihtoehtoja tällaisista mekoista ei juurikaan näytä olevan olemassa... tässä joitakin tyylillisesti oikeanlaisia kuvina:


Kenkien pitäisi tietenkin noudattaa samaa tyyliä ja olla mieluiten kultaiset ja kimalteiset: sellaisia korkkareita voisin käyttää myös pitkään häiden jälkeenkin. Kengissä on sama ongelma kuin mekossa, ettei vaihtoehtoja juuri näytä löytyvän- tai löytyy kuvia, muttei ostopaikkoja, sekä se etten pysty korkeilla koroilla kävelemään ja tarvitsisin hiukan matalammat kappaleet. 
Onneksi häihin on vuosi aikaa ja mekon sekä kengät ehtii jostakin toivottavasti löytää. Harkitsen myös mekon teettämistä, mutta se on aikalailla viimeinen vaihtoehto.(koska en ole mekkosuunnittelija ja koska hinta tulisi varmaan vieläkin kalliimmaksi...) Ehkä vaihtoehtoja löytyy enemmän, kun häitä lähempänä mutta hyvissä ajoin koluan morsiusliikkeet läpi. Shampanjanvärinen mekko voisi myös olla hyvä "korvike" kulta-valkoiselle, mutta ehdottoman ei:n sanon kirkkaan valkealle(ja vielä kiiltävälle...) värille, se näyttäisi varmaan aika pahalta äärimmäisen kalpean ihoni kanssa eikä muutenkaan ole yhtään minun tyyliäni.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vuoden 2019 hääblogiäänestys

Hieman myöhässä ilmoitan, että olen päässyt mukaan parhaimman hääblogin äänestykseen!  Äänestyksessä oli ensimmäisenä käynnissä ehd...