sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

Juhlatilan hakua

Luulin, että olen "niin aikaisin liikkellä" että ehdin täällä hyvin fiilistellä asioita, mukaanluekin juhlatila. Kuinka väärässä olinkaan! Suurin osa suosituimmista juhlatiloista on jo lähes täyteenbuukattu vuodelle 2018. Ilman mieheni ystävän tulevan vaimon(joilla on häät tänä kesänä) kehotusta alkaa etsimään juhlapaikkaa mahdollisimman nopeasti koska ne menevät nopeasti, en olisi edes aloittanut etsintää pitkään aikaan... iso kiitos siis sinulle L

Yksi aika täydellinen juhlapaikkavaihtoehto, johon ei ole enää vuodelle 2018 tilaa, on Valkosaaren Telakka. Myös Villa Smeds on lähes kokonaan varattu kesälle 2018. Kävimme katsomassa tilaa, mutta emme päätyneet varaamaan. Paikka on todella idyllinen maalaisromanttisille häille, mutta ei meidän häittemme teemaan tai tyyliin. Lisäksi en halunnut maksaa erikseen tilassa olemassa olevan tekniikan käytöstä. 

Etsin juhlapaikkaa, joka olisi mahdollisimman neutraali, ja sellaista onkin yllättävän vaikeaa löytää, varsinkin kun alustavan vieraslistan mukaan vieraiden määrä nousi noin sadasta 122-135 henkeen. Etsin paikkoja Helsinki-Vantaa-Espoo, mutta tällä hetkellä tarjonta näyttää niin vähäiseltä että joudun varmaankin hakemaan paikkaa kauempaa.

Juuri nyt parhaimmalta vaihtoehdolta juhlapaikaksi tuntuu TK8 Studio.  Tila on ainakin niin neutraali(vähän liiankin valkoinen...) kuin olla voi, mukavasti modernin ja vanhan rustiikkisen välimaastosta. Olen lähettänyt sähköpostia ja nyt myös tekstiviestiä, josko tilaa pääsisi katsomaan ensi viikolla.

Tällaiselta se näyttää:

Kuva: TK8.fi
Kuva: tk8.fi
 

Jälkikirjoitus: emme päätyneet tilaan liian jyrkkien portaiden (vanhoja vieraita ja paljon lapsia tulossa) sekä vähemmän hyvien WC-tilojen takia. Maksulliset parkkipaikat olivat myös iso miinus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vuoden 2019 hääblogiäänestys

Hieman myöhässä ilmoitan, että olen päässyt mukaan parhaimman hääblogin äänestykseen!  Äänestyksessä oli ensimmäisenä käynnissä ehd...