keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

Vihkisormuksen katselua

Muutama viikko sitten kävin toisen morsiusneidon kanssa Annette Tillanderin liikkeessä katselemassa ja kokeilemassa livenä sormuksia, joita olin sitä ennen jo kauan ihastellut netissä. Koin fanityttö-hetken kun suunnittelija itsekin oli liikkeessä paikalla! Palvelu oli äärettömän ystävällistä ja tuli vielä aiempaa varmempi tunne, että täältä haluaisin sormukseni, varsinkin kun tekijäkin sanoi että olen ihan hänen (kultaisten) sormustensa värinen ihminen, ja molemmat pitävät sormuksen kivessä yhdestä tietystä samasta väristä, jota en nyt vielä paljasta. ;) ... Mutta vaikka olen niin ihastunut juuri Annetten sormusten tyyliin, aion silti käydä vielä ainakin yhdessä toisessakin liikkeessä katselemassa erilaisia sormuksia vertailun vuoksi.
Viikkojen ja kuukausien kuluessa minulle on nyt siis kehittynyt idea, millaisen vihkisormuksen haluaisin. Sormuksen kiven muotoon on vielä pari erilaista vaihtoehtoa, mutta kokonaisuudesta ja siitä väristäkin olen nyt varma. Vaikka häitä juhlitaan vasta 2018 kesällä, haluaisin sormuksen hankittavan ajoissa etteivät kaikki häiden kulut kasaannu yhdelle vuodelle ja lähekkäin. 
Sulhanen puolestaan on päättänyt, ettei halua erillistä vihkisormusta, vaan pelkän kihlasormuksen perussuomalaiseen tapaan. Itse haluan pitää molemmat käytössä, joten minulle on tärkeää että vihkisormus sopii täydellisesti kihlasormuksen kanssa.

Sormusten etsintä projektin lisäksi koko ajan hiljalleen käynnissä oleva projekti on laihduttaminen ja muutenkin "hääkuntoon" pääseminen. Laihdutin menneen vuoden aikana 23kg, joista viisi kiloa on tullut sittemmin takaisin. Nyt yritän jos en pudottaa painoa, niin edes pitää sen samana, vaikka laihtuminen on tietenkin se lopputavoite. Noin 13kg pitäisi saada väännettyä pois, ja vaikka se tuntuu vähäiseltä tuohon kahteenkymmeneenkolmeen nähden niin normaalipainosta pudottaminen on varmastikin rankempaa ja vaikeampaa. 
Pelkkä vaakalukema ei ole ainut jota tuijotan vaan yritän katsoa eniten vaatekokoa, peilikuvaa ja omaa oloa sekä fyysistä kuntoa. Laihduttamisen lisäksi haluaisin harrastaa vielä enemmän liikuntaa sen terveysvaikutuksien takia, ja samasta syystä syödä riittävästi tuoreita kasviksia, hedelmiä, "raaka-ruokaa", antioksidantteja, vitamiineja, kuituja ja hyviä rasvoja. Hankin tänään Ruohonjuuresta Opti-Msm jauhetta, kookosrasvaa(enemmänkin tosin kasvoille kuin sisäisesti nautittavaksi..) ja goji-marjoja joita on aiemminkin tullut syötyä. Olen vähän skeptinen, onko superfoodeista oikeasti mitään merkittävää hyötyä, mutta ei kokeilemisesta ainakaan haittaa ole. Olen ollut kuluneena ja tänäkin vuonna paljon kipeänä, joten nyt haluaisin tehokkaita antioksidantteja ja ravinteikasta ruokaa tankkaamalla vähentää sairasteluja. Yksi suosikeistani on merilevä: sekä sushissa, salaatissa, keitettynä että jauheena. Olisipa kaikki muukin yhtä terveellistä ja hyvää!
...Laihdutusprojektin etenemisestä sekä mahdollisesti "oudoista" ruokakokeilusta kuvia luvassa tulevaisuudessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vuoden 2019 hääblogiäänestys

Hieman myöhässä ilmoitan, että olen päässyt mukaan parhaimman hääblogin äänestykseen!  Äänestyksessä oli ensimmäisenä käynnissä ehd...