lauantai 20. tammikuuta 2018

Kaasojen mekot & Save The DateKaasojen mekot saapuivat tällä viikolla, ja ne ovat vielä paremmat kuin ASOSin valokuvissa: väri on todella kaunis ja ihanasti rusehtava, juuri kuten olin toivonutkin! (yllä olevassa kuvassa väri näyttää aivan erilaiselta kuin luonnossa, valaistuksesta johtuen...kameran asetuksillakaan en saanut tätä aivan korjattua.)
Nämä mekot ovat sulhasen ja meidän valokuvaajan lisäksi tähän mennessä ainoat päätökset, joiden kanssa ei tarvitse yhtään second guess jahkailla! :D Mekkojen lopulliseen valintaan monista vaihtoehdoista vaikuttivat tietenkin ihanat kaasoni, joten suurin kiitos kuuluu heille. Toivottavasti mekot ovat myös päällä heidän mielestään yhtä ihania, kuin mitä ne minusta ovat jo pelkästään ripustimessa.
Olen kaavaillut kaasoille käsivarteen tulevia kukkia, koska se saattaisi olla kimppua käytännöllisempi ”kädet vapaana” vaihtoehto. Mielestäni tämä idea myös sopii hyvin pukuihin. 


Tulevia morsiamia, joiden kaasoilta mekot puuttuvat, kehotan ehdottomasti tutustumaan ASOSin valikoimaan, jossa todella kauniita ja laadukkaita mekkoja riittää. Hinnat eivät ole edullisia, mutta itselleni oli tärkeää panostaa myös kaasojen mekkoihin, ja laatu nyt vain yleensä maksaa. 


Kaasojen mekko. Kuva: ASOS
Seuraavana työsarkana olisivat sulhasen ja bestmanien(..joita ei vielä ole valittukaan..) puvut. Minulle olisi tärkeää, että bestmanien puvut ovat keskenään edes mahdollisimman samanlaisia, vaikka ne eivät sitten sopisikaan yhteen kaasojen mekkojen kanssa. Sulhasen puvun taas tulisi toimia minun mekkoni kanssa yhteen, mitä vähän vaikeuttaa se etten aivan varmaksi tiedä minkä värinen mekkoni tulee olemaan.
Myös kukkaistyttöjen mekot pitäisi valita. Olenkin löytänyt monta hyvää vaihtoehtoa, joista suurin osa niistäkään ei kyllä oikein ”mene yhteen” kaasojen mekkojen kanssa. Mutta tarvitseeko välttämättä, kunhan ovat keskenään sopivia? Tätä jään pohtimaan.

Myös Save The Date-magneetit Aliexpressiltä saapuivat, ja ne ylittivät kaikki odotukseni: Tilasin mielestäni 10 magneettia, mutta sain 13. :D Magneettien materiaali on puu, joten muutamissa on suuriakin värivaihteluja niin että pari ovat vaaleampia kuin muut…ehkä tästä johtuu extra-kappaleet? En valita.
Noita magneetteja on siis tosiaan melkoisen pienempi määrä kuin talouksia, joille kutsut lähtevät,(n.56) ja jakelenkin noita lähinnä ystäville, joista osa tulee pidemmän matkan päästä. Alkuunhan meille ei pitänyt tulla päivämäärästä muistuttajia olenkaan, mutta sitten ihastuin kyseiseen ideaan, ja varsinkin ideaan magneeteista, joten päätin toteuttaa tällaisessa pienemmässä mittakaavassa. Tosin tajusin vasta jälkeenpäin että nyt osa sukulaisista ja kavereista voi ihmetellä että eikö meitä kutsuta sitten ollenkaan kun jäätiin ilman. :D Olen kyllä ainakin facebookissa maininnut että kaikille ei noita tule, mutta silti. Toivottavasti kukaan ei pahoita mieltään. Yhtenä syynä vähäiseen magneettimäärään oli myös se, että näissä pienissä jutuissakin säästetään rahaa, joita itse kutsuihin tulee menemään paljon, niin itse kortteihin kuin postimerkkeihinkin.


Huomenna olisivat tiedossa Love me do-messut, mutta pääsyni niille on vähän epävarmaa. Eilen nimittäin vietin suurimman osan päivästä ensin lääkärissä ja sitten sairaalassa. Torstaista lähtien olin siis kärsinyt huimauksesta kun menin makuulle tai nousin ylös. Ajattelin että ehkä se on väsymyksestä johtuva ohimenevä vaiva, ja terveysneuvonnassakin sanottiin ettei kannata vielä lääkäriin mennä. Seuraavana päivänä kaamea pyöritys ei kuitenkaan ollut loppunut, ja olo oli nyt jalkeillakin todella huono ja hutera. Terveyskeskuksessa ei saatu selkoa mikä minua vaivasi, joten ambulanssi vei sairaalaan. Ensin sanoin ensihoitajille että pystyn kävelemään enkä tarvitse paareja, mutta näytin ymmärrettävästi sen verran sairaalta että minut määrättiin menemään paareihin tavalliseen tapaan.(tämä oli nyt toinen kerta kun olen joutunut ambulanssilla sairaalaan..) Sairaalassa odottaessa sain full-on paniikkikohtauksen, jota paradoksaalisesti pahensi tieto siitä, ettei missään testeissä löytynyt mitään vikaa…olin varma että kun mitään ei näy, olen tietenkin kuolemassa aivoverenvuotoon. Lääkäri onneksi otti huoleni tosissaan, rauhoitteli ja teki testejä, jotka osoittivat selkeästi, että minulla on kurjan tuntuinen mutta täysin vaaraton asentohuimaus. Tein liikesarjat lääkärin ohjeiden mukaan ja ne auttoivatkin heti, illalla ei muistaakseni enää tuntunut huimausta makuulle käydessä. Tänäänkään voimakasta pyöritystä ei ole tuntunut, mutta ylhäällä ollessa kuitenkin muutoin vähän huimaa ja suurimpana haittana koko ajan on lievää pahoinvointia. Tänään olenkin nukkunut melkein koko päivän, enkä oikein pysty olemaan pitkään jalkeilla tai tekemään juuri mitään, edes normaaleja kotitöitä..tämän kirjoittaminenkin verottaa, kun paha olo jyllää. Huominen jaksamiseni blogimiitissa näyttää siis uhkaavan heikolta, mutta jos olo on aamulla sama/ok, niin yritän kuitenkin mennä. Toivon että miitin järjestäjät ymmärtävät, mikäli joudun lähtemään kesken kaiken pois.
Nähdään siis blogimiitissä huomenna, toivottavasti!

6 kommenttia:

 1. Hyi kamala, tuo asentohuimaus on kamala, mutta onneksi tosiaan ihan vaaraton. Minulla on mennyt yksi syntymäpäivä pilalle, kun aamulla heräsin maailma pyörien ja oksentaen. Se on yleistä ja kannattaa henkisesti varautua, että se saattaa uusia. Minulla on ollut kahdesti varmaan 5 vuoden aikana.

  Nuo kaasojen mekot ovat tosi kauniit! Olisi kaasona ilo pukea tuollainen mekko juhlapäivänä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, se on todella inhottavaa! :/ Luinkin että vaiva uusii herkästi... ja olin vielä lauantaina ihan masentunut kun jollain sivulla sanottiin että kestää 10 viikkoa :D Onneksi ei kuitenkaan, ei olisi kyllä tullut mitään elämisestä.

   Ihana kuulla että kaasojen mekot ovat nätit :) Oon niin rakastunut niihin, en malta odottaa että näen ne kaasojen päällä kun pääsevät sovittamaan!

   Poista
 2. Kaasojen mekko on ihana! Sopii teidän häätyyliin kyllä täydellisesti!

  Hui, sulla olikin vähän rankempi päivä sitten ennen messuja! Onneksi pääsit messuilemaan ja tekemään monet hyvät ostokset! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos niin minustakin, oon vieläkin niin fiiliksissä mekoista! :D

   Juuh kaksi päivää ennen messuja olivat aika kamalia lievästi sanottuna! Luojan kiitos se meni ohi ja messuille jaksoi olla tosi hyvin. :) Ostosten hyvyydestä en ole ihan satavarma mutta tulipahan tehtyä :DDD

   Poista
 3. Eksyin blogiisi ja huomasin, että meillä on sama hääpäivä. Jään siis seurailemaan blogiasi ja missä vaiheessa suunnitelmat etenee :)

  https://puuskia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee hääpäiväkaima! :) <3 Minäkin lähden seuraamaan teidän hääjärjestelyjä

   Poista

Vuoden 2019 hääblogiäänestys

Hieman myöhässä ilmoitan, että olen päässyt mukaan parhaimman hääblogin äänestykseen!  Äänestyksessä oli ensimmäisenä käynnissä ehd...