tiistai 2. tammikuuta 2018

Uusi vuosi & uudet tuoksutHyvää alkanutta vuotta! Näin hienoja ilotulituksia olin todistamssa Jyväskylässä ystävien kanssa. Viime vuonna oli kyseisesten ystäviemme häävuosi, ja tänä vuonna sitten meidän. :)

Tilasin jokin aika sitten Wish-nettikaupasta häälaukkuni, alla kuvassa. Hintaa laukulle toimituskuluineen tuli 16e, ja kyllähän se hinta valitettavasti näkyy...sinänsä kaunis laukku, mutta kuviointi menee ihan miten sattuu. Tästä opimme: panosta mieluummin, kuin pihistä.
Siinä missä en ole ollut rahallisesti kiinnostunut panostamaan häälaukkuuni, hääpäivän tuoksuun sen sijaan halusin satsata, kerrankin: en nimittäin ikinä osta itselleni tuoksuja, en ainakaan mitään vähänkään arvokkaita. Ennen joulua sitten ostin kuvassa näkyvän Michael Korssin tuoksun, josta sain Sokoksella aika hyvän alennuksen. Ikävä kyllä sitemmin huomasin, etten oikein välitä kyseistä tuoksusta, joten harmitti että käytin siihen rahaa... harmitus vähän pienempi kuin sain ostoksen mukana MK:n meikkilaukun ja tuoksunäytteen Sexy Ruby-tuoksusta, josta sen sijaan taas pidän paljonkin(niin kuin tyyliin kaikista muistakin MK:n tuoksuista joita kokeilin, ja sitten satuin tietenkin valitsemaan juuri sen joka ei napannut!)
Eri tuoksuja haistellassa meni ilmeisesti "sekaisin." Tuoksujen valinnassa on aina minulle vaikeinta se, että kun on tarpeeksi montaa eri tuoksua haistellut saati kokeillut osaa niistä iholle, alkavat kaikki vähän sulautua toisiinsa, tai nenä ei jotenkin "tunnista" vivahteita enää yhtä hyvin. MK:n myyjä kyllä antoi minun haistella kahvipapuja välillä mutta ei sekään auttanut :DJ antoi minulle joululahjaksi huomattavasti edullisemman Bodyshopin tuoksun. Kokeilinkin sitä epäluuloisena, koska virheellisesti luulin ettei BS:llä nyt niin hyviä tuoksuja varmaan ole. Väärässäpä olin, koska ainakin tämä Japanese Cherry Blossom on aivan ihana: se tuoksuu yksinkertaisesti todella hyvältä, eikä ole liian ällömakea tai tunkkainen, vaan päinvastoin raikas. Ainut miinus tuoksussa on se, ettei se ehkä kestä iholla aivan niin pitkään...en tosin ole tuosta ihan varma, vaan pitää vielä testailla tuoksua useamman kerran.Hääpäivänän tuoksu on vähän hakusessa vielä, mutta edellä mainittu on ainakin todella hyvä vaihtoehto. Varmaan päädynkin siihen, mutta ainakin yksi Kicksillä myytävä "luomu" vaniljatuoksu voisi olla myös ihana.
Onko teillä muilla jo tiedossa hääpäivän tuoksu?

2 kommenttia:

 1. Mä en tiedä omaa tuoksuani vielä ollenkaan, mutta tiedän jo miltä haluan miehen tuoksuvan :D Ostin hänelle vuosi sitten lahjaksi ihanan Guccin Guilty-tuoksun, joka tuoksuu ihan taivaalliselle Sulhon iholla. Sulho käyttää tuoksuja aika harvoin, joten esitinkin jo toiveen että jos hääpäivänä sitten voisi tuota tuoksua käyttää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi tuossapa hyvä idea sinulla! Harmi että J ei käytä tuoksuja eikä varmaan edes suostuisi käyttämään, mutta pitää vielä varmistaa :D
   Minulla on muuten lahjaksi saatu Guccin Guilty naisten versio, ja on kyllä hyvä tuoksu. :)

   Poista

Vuoden 2019 hääblogiäänestys

Hieman myöhässä ilmoitan, että olen päässyt mukaan parhaimman hääblogin äänestykseen!  Äänestyksessä oli ensimmäisenä käynnissä ehd...