tiistai 23. tammikuuta 2018

Love me do messut 2018

Sunnuntaina suuntasin Love me do-messujen blogimiittiin. Liian vähäisiksi jääneiden unien takia olin todella väsynyt, mutta vielä lauantainakin vaivanneet huimaus ja pahoinvointi olivat onneksi jo poissa!
Saimme messuille kyydin Kiasman edustalta lähteneellä Kovasen bussilla, ja heti perille tultuamme meitä hemmoteltiin Festa Zannonin valmistamalla ihanalla brunssilla ja kauniilla kattauksella.



Kiertely- ja muiden blogaajien kanssa jutusteluaikaa oli aivan liian vähän! Jälkimmäistä juuri sen takia, että minun piti käyttää kaikki liikenevä aika eli 1,30h messujen kiertämiseen, koska en lauantaina päässyt messuilla käymään kuten alun perin oli tarkoitus. Sain onneksi kierrettyä messut läpi, mutta kovin syvällisesti en ehtinyt eri standeihin tutustua. Ninkan pisteellä tosin tuskailin korvisten kanssa useamman minuutin, ennen kuin valitsin nämä:



…korvakorut ovat kauniit, mutta tuttuun epäröivään tapaani en nyt tiedä olivatko ne ihan oikea valinta, vai pitäisikö korvisteni olla modernimmat ja yksinkertaisemmat. Hankin varmaan vielä halvemmat back-up korvakorut, ja jään pohtimaan raaskinko tilata Ninkan ihanan kuparikukka-pääkorun, tai ehkä harkita teettämisen vaihtoehtoa. Ninkalla voi myös siis teetättää koruja! Itse en tiennyt aiemmin tästä mahdollisuudesta, vaan se tuli ohikuultuna esiin.
Tein ostoksia myös Somistevuokraamon pisteellä, mutta siitä enemmän tulevissa merkinnöissä.

Messuilla tuli taas vastaan uusia palveluntarjoajia, muun muassa Ihana Kukkanen, joilta sai mukaan euykalyptuksen oksan.

Ihana Kukkasen standi

Kauniita kukkia ja kimppuja messuilla riitti:

Kukkakauppa Lumikellon kukkaseppele
kukkakauppa Lumikello
Kukkakauppa Lumikello


Penttalan kimppu, jota äänestin Kaunein kimppu kilpailun parhaaksi
Ihana Kukkanen kimppu oli toinen suosikkini 
Kukkia löytyi myös jään sisältä Khan's Catering standilla ja muotinäytöksessä

Messujen standeihin oli tälläkin kertaa todella panostettu, ja ne olivat inspiroivia samoin kuin kattauskilpailun taidonnäytteet.

Plywood Printin puulle tulostetut valokuvat iskivät minuun!
I love Party
The Art of Cakes

Äänestin parhaimmaksi tämän Hey Lookin upean merihenkisen kattauksen:


Messujen päivän ohjelmaan kuului peräti kaksi häämuotinäytöstä, huutokauppa jonka tuotto meni kokonaisuudessaan Hope Ry:lle, Vuoden Kaunein Morsiuskimppu-kilpailun  sekä Vuoden Hääblogien äänestyksen voittajien julkistus. Kauneimman hääkimpun palkinnon vei Ihana Kukkanen floristi Sonja. Minun suosikkini, joka oli siis myöskin Ihana Kukkasen Kirsin käsialaa, tuli vasta kolmanneksi, mitä ihmettelen vieläkin...mutta ei kaikilla voi olla paras maku. xD

Hääkimppukilpailun finalisti kimput, voittaja oikeassa reunassa.

Mutsis on Wedding Edition pokasi sekä Vuoden Uusi Hääblogi että Vuoden Hääblogi- palkinnot.



Itsehän ”luotin” omaan voittomahdollisuuteeni niinkin paljon että olin kamera ojossa valmiina ottamaan voittajasta kuvan :D
Voittajan julkistamisen jälkeen seurasi vielä suomalaisen hääpukumuodin muotinäytös, jota ennen olimme nähneet upeaa kansainvälistä häämuotia. Harmi kyllä en taaskaan onnistunut samaan kunnollisia kuvia, vaikka näytöksiä oli kaksin kappalein ja mahdollisuuksia kuvaamiseenkin siis tuplasti. Tässä kuitenkin muutama ihanan muhkea mekko:


 Blogimiitistä kotiin viemisiksi saimme Viking Linen lahjakortin, Häät-lehden(sekä messuilta ilmaiseksi Häät ja Juhlat- lehden numeron) ja Oriflamen tuotteita: huulirasvan, shampoon ja ripsivärin. Kyseistä ripsiväriä saimme lahjaksi myös viimeeksi, ja se on ollut todella hyvä, joten kuuluu nykyisin jokapäiväiseen käyttöön.

Oriflamen ripsiväri, jota en voi kuin suositella!




Kiitos taas kerran ihanasta blogimiitistä ja messuista järjestäjille Nonnalle ja Johannalle ja blogiemännällemme Susannalle sekä sponsoreille! Kiitos myös seurasta ihanille blogareille, vähän haikea mieli kun ei varmaan enää näe. :/ Ellei tule joku yllätysmiitti, kuka pistää pystyyn? :D

4 kommenttia:

  1. Kieltämättä hiukan haikeaa oli tajuta, että juuri kun on oppinut tuntemaan muut, ei enää olekaan näköpiirissä mitään tapahtumaa, jossa nähdä taas :O Onneksi on kuitenkin blogit, joissa kuulee kuulumisia, ja jään kyllä ehdottomasti odottamaan kutsua yllätysmiittiin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! :/ Onneksi on tosiaan edes blogien kautta seuraaminen. Ja ehkä se yllätysmiitti tulee :D

      Poista
  2. Joo, kyllä minäkin olen ilman muuta tulossa morsianmiittiin! Kukapa tosiaan estää järkkäämästä sellaista ihan vaikka jonkun luona. Minäkin voin järjestää, jos muut jaksavat raahautua Jyväskylään asti. :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Morsianmiitti on hyvä idea, ehkä pitää yhteistuumin yrittää sellainen järjestää. :) Minä ainakin jaksaisin tulla Jyväskyläänkin :)

      Poista

Hyvästit hääblogille

En ole vielä kirjoittanut varsinaista hääblogin ”päätöskirjoitusta” joten tässä tulee sellainen. Tämän merkinnän jälkeen blogi hiljennee ja ...